Дуже цікаве співпадіння

Jul 25, 2014 00:21

Сьогодні розвалили коаліцію.
Сьогдні пішов у відставку Яценюк.

І сьогодні ж Європа заявила, що відкладає введення санкцій, які повинні були сьогодні набрати чинності. Цікаво...

санкції, Яценюк, Європа

Leave a comment

Comments 8

oleksa_sref July 24 2014, 21:27:10 UTC
Санкції будуть вже завтра. А от секторальні поки що ні. Мудаки європейські.

Піти то він пішов, але хто ж його відпустить. Та ще й наговорив маячні... Хоча мені він подобається як прем'єр.

Коаліцію розвалили, щоби Раду відправити на вибори. Бо з такою Зрадою тяжко жити...

А от схоже що в процесі посварилися. І це дуже погано. Знайшли час чубитися!

Reply

alex009p July 24 2014, 21:57:05 UTC
Було декілька способів зробити так, щоб розігнати зРаду і провести дострокові перевибори. Для цього зовсім не обов*язково було так підступно поступати з Яценюком. Гадаю, і не я один)), що він своєю діяльністю прем*єра цього не заслужив. І у цьому випадку також повів себе відкрито і гідно.
А наскільки на користь Україні ці закулісні чвари та політиканство, він все розклав по полицях у своєму виступі.
І підтвердженням його правоти є повідомлення, що президенту все дохідливо пояснили і він уже зранку буде в зРаді намагатися випрвити свою помилку.
Побачимо, як буде насправді...

Reply

oleksa_sref July 25 2014, 17:59:19 UTC
Інший спосіб - 300 голосів. Це не реально апріорі.
На жаль це дійсно передвиборчі чвари. Й винні обидві сторони, ІМХО. Такий скандал не трабе було виносити на люди.
Рада сьогодні взагалі поступила як курва - просто розійшлась. Торгуються між собою а хлопці воюють.

Reply

alex009p July 25 2014, 21:56:11 UTC
Щодо зРади ніяких ілюзій. І нікого з високих чиновників особисто не ідеалізую, включаючи Яценюка. Але в історії з ним підступність задуму очевидна. Методи Юща - самому, не відповідаючи за результат, не тільки підставляти інших, але ще й топити надодачу, ізолюючи від підтримки.
Не відчуваючи до Яценюка особливих симпатій раніше, навіть ще на Майдані, я побачив під час прем*єрства у нього риси, які хочеться бачити у наших керівників: висока компетентність, сміливість у прийнятті самостійних рішень, відповідальність за сказане слово, рішучість, патріотизм... Останній вчинок тільки підтвердив його небажання заради збереження крісла торгувати своєю гідністю і відповідальністю за свої дії, ставати цапом-відбувайлом за чужі політичні ігри.
Тому й шкода, що він пішов.
Якщо це буде для країни на краще - дай, Боже. Якщо на гірше, то ніякі балачки не запудрять мізки народу. Гадаю, що основна маса вже пройшла той період, коли це можна було робити легко і без наслідків.
А тим часом дійсно, "хлопці воюють".

Reply


oleksa_sref July 26 2014, 20:59:48 UTC
Судячи з усього тут було багато інтриг. Яценюк торгував щось своє. Порошенко - своє. Батьківщина - своє. Врешті вся ця каламуть виринула на поверхню. Це погано, бо зараз і так не легко. Дуже недоречно!

Reply

alex009p July 26 2014, 21:30:50 UTC
Це правда.
Але ж відомо, яка справа політика. Тому, якща хто туди вліз на такому рівні і корчить з себе святого, виглядає гротескно.
Щодо контретно цієї кризи, то при здоровому глузді її можна було легко уникнути. Що зРаду треба розганятия - то факт. Тому, кого назначили ініціатором, зробили заяву про вихід із коаліції - і добре. Все, механізм запущено. Той же самий, що і зараз.
Але далі, щоб не ставити на вуха країну, продовжуйте той час, що залишився, працювати (голосувати) узгоджено хоча у частині життєво вадливих питань, не виставляючи себе перед людьми недолугими інтриганами. Поки не підберете свій працездатний уряд з кращим прем*єром. Хто заважав? Так ні. І ось маємо, що маємо...

Reply

oleksa_sref July 27 2014, 20:43:26 UTC
Амбіції. З усіх боків. Тим не менш Порошенко ще раз довів що вміє шукати компроміс коли треба. Сподіваюсь, що амбіції обох не завадять їм працювати - на мій погляд це добрий тандем.

Reply

alex009p July 27 2014, 20:51:39 UTC
Хотілося б

Reply


Leave a comment

Up