Leave a comment

Comments 3

lvivil October 4 2013, 08:35:06 UTC
Зауважено вірно. Коли Україну до Явропи тягли опоненти Януковича, що на той час були при владі,, той (за законами політики) впирався. Тепер же Янук, будучи при владі, і не бажаючи ставати васалом Кремля, що грає за законами ще з часів Золотої Орди, бажаючи зберегти хоч частину "нажитого нєпосільним трудом", сам тягне вбік Явропи - опозиція тут змушена йому допомагати - таким чином майже всі політичні сили тут діють в одному напрямку...

Але попереду складні часи: в разі підписання угоди про асоціацію треба буде водночас і підтягуватися під стандарти ЄС в режимі реальної конкуренції, і водночас відбиватись від санкцій, провокацій та диверсій Кремля. І при тому пояснювати простим людям, чим саме для них є кращим " шлях до Європи"...)

Reply

alex009p October 4 2013, 10:13:22 UTC
Ой-ой-ой! Усі ж відчувають, що гра, чи то торг, тільки починається. І схоже на те, що запасатися треба не поп-корном (як це зараз модно), а терпінням і валер'янкою...

Reply

lvivil October 4 2013, 11:49:04 UTC
<... усі відчувають...> - після історії з Ющенком я усвідомив, що "усі" - то, як не прикро і сумно, є стадо, яким доволі легко маніпулювати, особливо при наявності вміння і потрібних засобів. Дуже подібно на те, як менш чисельний і потенційно слабший прайд левів управляє великим стадом буйволів, відбиваючи від нього потрібну жертву. З того часу для мене "усі" не є тим поняттям, яке навіює мені психологічний комфорт.

Але стосовно терпіння і валер"янки - згоден.

Ото пара цікавих фільмиків до теми, особливо кінець другого фільму, зверніть увагу на "до Сочі нічого не буде, а далі - все можливо..." :)

http://www.youtube.com/watch?v=SRHSkzYlZ14
http://www.youtube.com/watch?v=FhvqUaHNjxg

Reply


Leave a comment

Up