[2015 ITF Mini Bang] our bodies, possessed by light - art masterpost

Feb 16, 2015 19:16

Title: our bodies, possessed by light
Author: Alcatraz (AO3) / jokedads (tumblr)
Artist:
Read more... )

big bang, art, itf mini bang, in the flesh

Leave a comment

Comments 3

valika56 February 17 2015, 20:46:25 UTC
Ó, ezek nagyon jók! Ügyesen rajzolsz.:) Nem ismerem ezt a fandomot (sem), de ez nem igazán számít. (Van újra Merlin Big Bang aftercamlann néven, érdekel esetleg?)

Reply

aislinarchives February 17 2015, 23:01:50 UTC
Köszi! :) Ha akad szabadidőn, nagyon ajánlom az In The Flesh-t. Túlzás nélkül állíthatom, hogy a legjobb műsor, amit az elmúlt három-négy évben láttam - és összesített listán is toppon van. (Plusz csak 9 másfél órás epizód, szóval nem is hosszú.) A zombi téma ne rettentsen vissza, egyáltalán nem az a fókusz. x)

Szemezgettem az aftercamlannal, igen; talán rávenne, hogy nekiüljek végre a merlines post-finale ficem második részének... de így diplomamunka félévben nem merem bevállalni. :/ Ezen az ITF bangen íróként is jelen vagyok, 25-én megy majd ki a sztorim - az, úgy érzem, most leszívott.

Artistként viszont lehet, hogy mégiscsak jelentkezek az AC-re, elvégre az jóval kevesebb időt igényel, és jó is lenne újra merlines ficeket olvasni. Hmm, na mindjárt meg is nézem, hogy vannak a dátumok, belefére-e. :) Te mész rá, egyébként?

Reply

valika56 February 18 2015, 10:37:17 UTC
Majd ránézek az In The Flesh-re, most úgysincs semmi, amit szívesen néznék, bár sok szabad idővel sajnos én sem rendelkezem.

Az AC-re én is artistként jelentkeztem, remélem hogy lesz majd rá időm. :)

A reelmerlin is újraindul, az is nagy kísértés, főként azért, mert 2013-ban jelentkeztem és el is kezdtem csinálni egy videót a Last Airbender trailerének a hangsávjára, de azóta sem fejeztem be. Igazából ezt nagyon szívesen megcsinálnám, csak a klip keresgélés túl hosszú folyamat, erre nincs igazán időm. Nem is mindig emlékszem arra, hogy egy bizonyos klip melyik évad melyik epizódjában található - hiába, nem vagyok már mai csirke. Ha valaki tudna segíteni ebben, az megkönnyítené a feladatot.

Sok sikert a diplomamunkádhoz!

Reply


Leave a comment

Up