Վերցնել 3 թեյի գդալ կանաչ թեյ [խնդալու ստացվեց, այո ;)]։
Ավելացնել 1 լիտր եռման ջուր։
Թողնել իր համար հովանա, մինչև դառնա գոլ։*
Քամել թեյաջուրը։
Մեջը լցնել 2 ճաշի գդալ
Տիգրան Կյուրեղյանի քաշած մայիսյան թեթև մեղրից։
Լավ խառնել։
Դնել սառնարանում։
Ժամանակ առ ժամանակ սառնարանից հանել, մի բաժակ լցնել, ըմբոշխնել։ Կարելի է սառույցով։
* Ջրի՝ գոլ լինելը
(
Read more... )
Comments 12
Reply
Reply
Reply
Reply
բայց չի՞ կարելի եռացնել, սառեցնել
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Leave a comment