з'їж мене

Nov 19, 2013 13:54

Сподіваюся, що правилам спільноти не суперечить..

На Летідорі з'явилася корисна і повчальна стаття світлячка "звідки беруться повні діти", дуже й дуже рекомендую до прочитання, як і жж світлячка ( Read more... )

полезное-нужное, дети, поделиться: находка, питание, питание: общее

Leave a comment

Comments 7

feles_gracilis November 19 2013, 12:57:45 UTC
Люблю ее, дааа. По психологии переедания все прочитала, очень познавательно.

Reply

madame_dubois November 19 2013, 16:13:14 UTC
так! розумна тітонька, толкова. у мене самої дитина - малоїд. ось вже тиждень зранку два шматки хліба з маслом, після обіду 20 гр фруктового пюре, ну ще сік-воду п"є. і все.. може щось швиденько перехопити, але в мізерних кількостях. вобщім мені допомагає не переживати з цього приводу :):):)

Reply

feles_gracilis November 20 2013, 14:28:37 UTC
Я нiколи не парилась з iдою дитини, я сама була товстою дитиною, хоча мене не пхали (примаймнi в тому вiцi, коли я себе пам'ятаю), але ж соцiальнi наслiдки я добре пам'ятаю

Reply

madame_dubois November 20 2013, 14:47:48 UTC
І я пам'ятаю :( у нас в першому класі була повна дівчинка Даша, і ми з неї сміялися, називали Женуарією (в той час був популярним серіал рабиня Ізаура, Женуарія була повною негритянкою). Не пам'ятаю, хто і чому почав, по собі пам'ятаю, що було весело і смішно, але та дівчинка розповіла своїй мамі, вона прийшла в школу і очінь серйозно з нами поговорила. З того часу Дашу ніхто не обзивав.
Я з дитинства не люблю яблука, в мене їх запихували у великих кількостях. Не те щоб я смак не любила, але від яблук у мене була оскомина, і від неї - неприємні відчуття на зубах. Але хто ж слухатиме? Яблуко - джерело заліза..

Reply


Leave a comment

Up