Leave a comment

Comments 2

i_olesenok November 25 2010, 14:13:51 UTC
охо-хо!!!
буду знати
шоколад із вмістом бобів понад 75% вважається саме ТИМ шокладом, який використовують в кулінарії (тіпа круті там усякі кулінари використовують саме такий)))
а для мене це прям панацея в піст))) завжди довго охочусь за ним. в мене є один рецепт, де без боязні відступити від церковних канонів можна спекти один чудний кекс (звісно печеться раз в тиждень в неділю))))
але зазвичай ціна таких шоколадів ...ех-хе-хех))))

Reply

aaalexyz November 26 2010, 07:28:54 UTC
Ну для кулинарии с кусочками какао-бобов, пожалуй, не подойдет...... они по твердости орехи напоминают...... а вот обычный брют, который 78% какао..... вполне сойдет)))...... не знаю сколько они в рознице стоят........ но я их по 9 грн беру....... сразу по 8-12 плиток)))))))))))) .........

Reply


Leave a comment

Up