ЯРЕМЧЕ

Nov 04, 2015 08:55

Україна

Leave a comment

Comments 4

sorry_gregory November 4 2015, 14:10:31 UTC
Ух ти, яка романтична місцевість.

Reply

100eva November 4 2015, 15:39:30 UTC
Саме так:) Там якось особливо, не туристично-помпезно, а саме романтично. Я колись зірвалася і втекла від світу сюди. Гуляла собі містечком сама-самісінька і жила в маленькому готельчику за містом, теж одна на цілий готель:)) А ви ніколи тут не були? Здається, тут усі мали бути. Як у Львові;)

Reply

sorry_gregory November 4 2015, 16:59:46 UTC
Мав би побувати, так. Мій найкращий товариш з університету родом звідтіль. Якось той запросив кількох друзів погостювати у себе. У тому числі і мене, Більш того - насамперед мене. Але бачте як склалось: на першому курсі я подружкував з одногрупницею,.. ах, яка це була дружба! - ідеальна дружба М+Ж протягом пів року. І вся ця розпрекрасна дружба розлетілась умлівічно, бо подружка якось так по-дружньому... ммм. Метелику, тут я мушу замовчати, бо про подібне писати зась - здогадайтеся самі. Або при нагоді на вушко шепну.

Так от, згаданий найкращий мій друг став зустрічатись з моєю колишньою подружкою, а згодом вони і одружились. Їхні стосунки анітрохи не впливали на нашу дружбу, але довелось би їхати у Яремче разом. А Ви знаєте що таке помста знехтуваної жінки?! Йой. Та не так страшна, як дошкульна і наполеглива. Зле, зрештою, написав - не знехтуваної жінки, а дівчини, якій відмовили. Здогадайтесь що до чого. :) Або перепитайте, якщо цікаво.

Ну але самій-самісенькій - то що за приємність?..

Reply

100eva November 4 2015, 17:21:00 UTC
Якби мною знехтували, я би перша не поїхала на ту зустріч. Але якби мусіла, то всміхалась би до вас скляною усмішкою, то й усе:)

Самій-самісенькій пекло, так. Перші дні дихала, всотувала ту гірську справжність, а на третій день ревіла несамовито від тої самотності. Більше сама нікуди. Краще вже дома ревіти..)

Reply


Leave a comment

Up