нєгодуєм же вмєстє

May 11, 2012 16:48

годно нєгодує з приводу абсурду єбоната Колєсніченки і його заяв.
незважаючи на те, що якби у нас не "корупція і диктатура", і душать бізнєс, навряд чи німецька МЕТРО АГ, ПРАКТІКЕР тут би так добре себе чухали. плюс незя не бачить очевидні перекоси і колоду в оці Меркель з приводу диктатури в Росії, яку таки не зрівнять з українською тільки тому, що там суцільно таємне управління завжди керувало в різних своїх іпостасях, - чи НКВД, чи КДБ, чи ФСБ- як його не назви, їх кодло було і буде тероризувати свій народ, мріючи про решту півсвіту на додаток. А у нас, тим часом, попри "страшне сусідство" біда в тім, що тупо, як не стережись, коли одні йдуть на фронт і в табори, знайдеться дебіл і петеушник, або просто сука-тіхарь, готовий прислужитись проти народу і ближнього свого, простігосподі.

і як рефрен попереднього поста, - а якби ми були пильніші від початку, то така свиняча голова як Колесніченко взагалі коментував би свої мнєнія на лавці перед тереконом із сємкових лушпайок з бабушкой Фьоклой в Донєцкой областє і окрєсностях, а не тявкав від імені України і українців, захищаючи какбе їх честь і гідність.

що ж, не маючи честі і гідності кожен, нам не повинно загалом буть дивно, що їх береться захищати едакій Колєсніченко чи який інший петеушник, в такий ось спосіб, якого при наявності гідності не було би там, де воно є.

смотрі сєбя нє наєбі, політична карикатура, нєгодованіє, будьте проклєти, будьте уважні, єбу і плачу (ізвінітє)

Previous post Next post
Up