свій до свого по своє. УкрТиждень

Nov 23, 2011 12:52

Отримавши першу зарплату, передплатила УТ. Що давно хотіла зробить, бо в книгарні Є не так часто буваю, але завжди купувала.
Перший примірник прийшов вчасно, потім почались збої. Вчора ситуація з'ясувалась, коли я отримала одразу два журнали - минуле і позаминуле число, покоцане і з жирними плямами, в тому числі з рельєфним кружком від гарячої кружки всередині. Нечесна консьєржка хапає в поштарки мій журнал, мовляв, давайте я передам особисто, читає його, і не завжди трудиться віддать. Яка саме - не знаю, але вчора найбільш підозріла отримала піздюлєй і по її поведінці схоже, що саме вона. Минулого разу, коли в рамках маркетингової акції я отримувала УТ місяць безкоштовно, при тій самій консьєржці уже був випадок "пропажі" або передачі мені журналу в неналежному вигляді.
Я повідомила про це управдомшу, яка обіцяла особисто з ними поговорити і попередити поштарку, щоб нікому в руки мої журнали не давала, а залишала в скриньці, як і має бути.
Я по суті не проти поширювати меседжі УТ в маси, в тому числі серед консьєржок, але оскільки я плачу за передплату, я вважаю, що маю беззаперечне право першого читання.

Зателефонувала в службу доставки УТ, там мені ще запропонували надіслати безкоштовно "заплямований" примірник, і повідомили, що віднині будуть надсилати у запечатаному конверті А4, щоб ніхто не розпечатував. Добре, що не жмуть, виявляють увагу.
Передплатила УТ на наступні півроку.

споживацькі експертизи, нєгодованіє, свій до свого по своє

Previous post Next post
Up