не пройти голці у верблюже вушко

Nov 22, 2011 21:40

Великий наставник сказал: "Послушай мои объяснения, и ты поймешь, как я вижу (понимаю) это. Основа сознания, не совершающая ошибок, является шилой собственной природы; основа сознания, не подверженная волнениям, является дхьяной собственной природы; основа сознания, не омраченная неведением, является праджней собственной природы".
И еще великий наставник Хуэй-нэн сказал: "Ваша шила, дхьяна и праджня призваны воодушевлять людей малых способностей, а моя шила, дхьяна и праджня призваны воодушевлять людей высших способностей. Если можно обрести просветление в своей собственной природе, то не нужно опираться на шилу, дхьяну и праджню".

Сьогодні ейчар оголосив, що прагне увести компанію в трійку лідерів "Роботодавець року" за оцінкою Hewitt. Зверніть увагу на "кращого" роботодавця року 2010 в Україні. 

Іржа з'являється тихо, але при бажанні її можна помітити.

Багато дискутувала під час презентації, чим викликала, думаю, остаточну ненависть ейчара. Як правило такі мене на дух відчувають здалека, як чорт ладан. Що ж, не пройшовши "випробувального терміну", не шкодуватиму. Лицемірство роз'їдає шилу, д'яхну, праджню, які дані нам не для того, щоб у джбані з гівном топитись.

телеграма розуму, роздуми, думка, думки, цитата, тиць-пиздиць

Previous post Next post
Up