(no subject)

Oct 10, 2011 14:13

Інтернетом котиться заказуха за відкриття Оліпійського. Ну, журнаслісти, понятно - у них завжди одна пісня - нема що їсти, треба якось жити. Тому пиздітимемо, що скажуть. А "незалежні" блогери зі спільноти "наш_киев" (ваш лі?), описуючи вєліколєпія і поверхнево критикуючи (щоб більш "незалежно" виглядало) задаються цікавим риторичним питанням:

И еще одно. Знаю, что многие говорят об откатах, распиле денег и тому подобном. Я не понимаю к чему себе забивать этим голову. Неужели вы думаете, что если бы деньги не были потрачены на стадион, то их отдали бы вам? Или что их направили бы на строительство больниц, школ и дорог? Не будьте наивными.
Благодаря Евро-2012 мы уже получили немалое развитие инфраструктуры Украины. И если бы не Евро, то мы еще долго не видели бы ни таких стадионов, ни аэропортов ни дорог.

Критиковать мы все умеем, давайте лучше смотреть на позитивные стороны
.

Безумовно, "лучше смотреть на позітівниє сторони" і хвалить владу - спасібо вам, хотя би за наше щяслівоє мгновєньє. ахулі.
Бо на звороті - кілька десятків пацієнтів померло в черзі на штучну нирку, кілька десятків дітей в охматдиті не дочекаються операції гомо-ножем, зате на нашому стадіоні один раз заспівала Шакіра. Ура!!! Зе не просто баба з двома руками, ногами, цицьками, це ж Радник президента США з питань освіти і інтеграції латиноамериканців в Америці. Какая чєсть!
(Чи то американці взяли з Ющенка приклад призначать не кваліфікованих професіоналів, а артисток, снявшихся вкомбінації в еротичній фотосессії - речником прес-служби, ресторанних лабухів на акордеоні - в депутати, просто красівих пацанчіків і дєвчьонок, очікуючи, що вдруг вони візьмуться і зроблять, і нарешті уже той народ перестане роптать?)

Допоки кожна найменша одиниця буде закликать "бачить позітів" і акцентувати на ньому щоразу, коли наші кошти якесь бидло спрямовує собі в кишеню, а частину - якійсь пизді аби замилити очі ("бо ми ж гідні європейського шоу"), мовляв і на цьому спасибі, безумовно, ми будем весь час підмочувать штанішкі від того, що інакше не бачить нам стадіонов, дорог і аеропортов. Потому шо інакше - ну просто ніяк не може їх вознікнуть.
Хуй з нею, медициною, освітою, соціалкою - хіба це вжно? Треба жить одним мгновєньєм, за яке платить всю жизь. Ура, товарєщі!!!

телебачення курва преса, нєгодованіє, гнєв, доколє, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up