споживацький ад

Oct 10, 2011 11:26

любі друзі, храни вас аллах від онлайн-купівлі квитків в кінотеатри. взагалі, краще онлайн нікого не купувать в Україні, бо повернути гроші за ненадану послугу практично нерешабільно - часу і нервів на це витратиш вдесятеро.

я от купила на п'ятницю, на фільм Вуді Алена "Опівночі в Парижі" в к-р "Київ". фільм не привезли і сеанс не відбувся.
повернути гроші займа купу часу і зусиль. пропонують піти на інший фільм. але я не хочу інших фільмів. більше того, я подивилась 20% "Опівночі в Парижі" уже з дому з еx.ua і хочу сказати, що 105 грн. за два квитки на маразматичну хуйню Вуді Алена - це занадто. час, витрачений на восторженно-награний видроч - це уже само по собі НАДТО дорого.
вся реклама кін - суть ацкій обман. тому що восторжено пишуть і про сносне, і про гівняне кіно. щоб переконатись "пан або пропав" треба ризикнути і власними коштами, і часом - як в рулетці.

якщо захочете іти в кіно, купуйте або на місці, або, в принципі, взагалі краще не ходити - нічого цікавого окрім деяких фільмів в рамках фестивальних програм ніколи не бува в кінотеатрах. крім того, не занадто лі дерти по 50-60 грн. за те, щоб посидіти в темряві півтори години і подивитись сумнівної інформативної і художньої цінності єрунду? посидівши на вокзалі, можна подивитись гораздо цікавішу драматично-комедійну ( а то і трагікомедійну) постановку - реаліті шоу. гострих відчуттів - до біса, і головне, - безкоштовно.

upd. в принципі, персонал "Києва" вмєняєм, мені перезвонили і пояснили, як повернути. Тепер чекаю зарахування назад на картку - протягом 5 банківських днів.
але питання якості видовища у співвідношенні з вартістю квитків залишається актуальним.

долбойоби, споживацькі експертизи

Previous post Next post
Up