просящому у тебе дай

Sep 22, 2011 13:19

любі друзі, мене вчора звинуватили в тому, шо я  тролЮ за Якінєвічя. но я подумала тут. в принципі отчєво би нєт - цілком вірогідно, що воно так виглядає.

давайте згадаємо недавнє минулє і зробимо висновки.

1. Тимошенко розігрує виставу, граючи в опозицію. По поверхні справи - вона стала жертвою створеною самою ж собою ситуації з судовою системою. Згадаймо поправку до адмінкодексу про те, що нічні рішення адміністративного суду зміні чи оскрженню не підлягають. На цю статтю тоді ніхто не звернув уваги, аж поки Тимошенко не витягнула таки "нічне" рішення апеляційного адміністративного суду напередодні дня виборів. А було реформувати ментуру, поки її міністр Луценко був головним ментом і судову систему, поки непотопляємий Онопенко, голова Верховного Суду цілував їй ручку, але масоване розхитування - це її рук справа, куди тепер сама і втрапила.

2. Скрізь читаю про то, що Путін призначає Януковичиу свіданіє. Янукович не був на останніх, вдалих для себе виборах креатурою Путіна, і тому свідчення - агітаційні плакати і позитивний контекст згадок російських медіа про Тимошенко напередодні виборів, а ще рік до того на Тимошенко лилося стільки вонючого гівна з російських ЗМІ, і образ відьми, шльондри, який створювали їй російські медіа, навіть самої аццкой сотони нас неабияк дратував. А тут він раптом і полюбив її, заповажав, і Пугачову їй в поміч присилав навіть.Взагалі, втручання у внутрішню політику суверенної держави не може не дратувати її громадян. Але оскільки в Росії дещо інших сценарій, тамтешні політтехнологи ніяк не збагнуть, що Україна - не Росія, як уже їм пояснював Кучма-пейсатіль. А даремно. Саме тому українці в цілому поводяться здраво і дуже непередбачувано для Росії.

3. На фоні посилюючогося конфлікту між "прєємнєком" і Путіним, карта Януковича є неабияк важливою нині, коли і газові контракти знову стали на голці питання, і грядут вибори, Мєдвєдєв, підтримуючи кандидатуру Януковича в більш спокійний і ненав'язливий спосіб (не нав'язуючи йому, зокрема, в міністри Табачника) тепер сам розраховує на нього, хоч іще недавно Янукович був тільки пєшкой. Це як кажуть, прийде нужда, перепросиш пса Рябка. Очевидно, спільно з'їдені на параді льодяники - це було "началом большой дружби", як би комічно це не звучало. Янукович, як будь-яка людина, прагне незалежності або хоча б, формальної поваги, а не ставлення як до шестьорки, - Путін постійно саме так себе по відношенню до Януковича демонстративно поводив - деякі його фрази були навіть більше ніж образливими, за всіма існуючими поняттями.

4. Тимошенко примушують здати усе, але навіть погодившись розіграти сценарій, вона в силу своєї натури не може наприкінці вистави не перднути ядовито, і вона (не особисто, звісно, а через штат спеціально найнятих писарчуків) дуже негарно тролить Януковича (тільки зараз, в силу побоювань Путіна вкрай зіпсувати все, - без такої масової підтримки російських медіа). Тобто, вона тролить його по-місцевому, негарно. Як травлять в школі чи дитсадку. Карикатури, провокації, пісеньки, агітки - сплошні "веселі яйця". Саме тому мені не подобаються заклики по цю і ту сторону західного кордону не підтримувати Януковича в конфлікті з Росією. (Цікаво, на кого нам спиратись зараз? На Путіна? А Януковичу, на крайняк, - на кого? Тільки на свій народ, на рідні тини.) Але згадаймо, чи не це ми найперше закидали Януковичу - що він прогинається перед росією, як шестьорка? Чи не це йому закидали західні політологи, урядовці, і наші "незалежні аналітики", прикормлені західними медіа (бі-бі-сі і прочая)? До речі сказать, ці наші "незалежні" аналітики і політологи - де вони, такі незалежні, взялися? уж не тє ль "незалежні", хто колись закінчував факультет політекономії -  оплот ідеології КПРС? Звісно, що ні Заходу, який Україну люб'язно бачить тільки буферною зоною, ну, може ще полігоном для випробувань чи сировинним додатком, ні Росії не вигідно, щоб в Україні пішов процес об'єднання. Як бидло, ми цікавимо усіх, а як розумні, цивілізовані і освічені люди - ні.

5. Всім нам чудово відомо, що короля робить почт, а не корона. Почт у Януковича, - "просто заглядєньє". Азаров, Табачник, Тигіпко. Це нам здається, що він вибарає усіх. Наївний тільки може думати - стань я президентом, так всі ви у мене... я порядок наведу. Як це виходить, можна просто переконатись, ставши хоча би одним із топ-менеджерів - що вище посада і рівень прийняття рішень, то більше тиск центробіжних сил і атмосферного стовпа. Але хіба плебс про це думає? Плебс виливаючи весь гнів на Януковича по фейсбуках (до речі, вільно називаючи його Хамом - чомусь з великої букви, а уявімо, як довго поназивав би Хамом (навіть з великої) свого президента росіянин, білорус, таджик або навіть грузин, не кажучи вже про поляка, німця, француза, італійця, американця) ніколи ні малійшої гадості не вальне проти того ж Фірташа, якому уже належить все, що тільки є в Україні і півРосії, і звідти - в сюди, - від будки з сємками до фабрик, заводів, пароходів - всі галузі великого тяжпрому, і газ, і труби - вже його. Тому, дорогіє мої, коли ви смієтесь і гадко шутите, харкаючи в пику Януковича, як основи всіх зол, ви собі плюєте в харю і на спортівки. Інакше, скільки разів це повторювати - чому, коли в державі стільки принципових людей, які заїбуть на страшному суді, і в них вистачає завжди часу попідтинню подискутувать про велику політику повчальним тоном, напроч відсутні нормальний транспорт, послуги, торгівля, виробництво, нікому поремонтувать праску, в трамваях хамство, а у вбиральнях розруха? Чому, зрештою, у нас президент-умикніть-Україну? Тому що нам похуй, аби тільки не самі себе ми звинувачували в тім, що маємо, нам жеж подобаються зайві вихідні, нам подобається показуха, ми хочемо їздити на джипі, невідомо откуда шоб він узявся, ми хочемо подорожувать двічі в рік - один раз у Єгипет, де ми виглядаєм білими людьми на фоні кацапів і арабів, другий - у Прагу, Берлін, Париж чи Барселону, де ми намагаємось злитись з натовпом європейської спільноти.

6. Да, президент у нас прохіндєй, крав шапки. Але ви, хто почіщє да побільше має часу на фейсбуки, жж, айфони, хуйони, що би ви робили, де би ви були, - ходили би з топірцем нокіа-сіменс, якби у нас не часті вибори, на яких треба робить "роботу" - від керування роздачею листівок з пустопорожнім наєбаловом, до кураторства темниками, якби не були у нас вострєбовани "незалежні подітологи", які куди вітер повіє, туди і бреше, якби не було у нас тендерів і держзакупівель, і весь "бізнес" не нанизувався тільки на цю паличку, як шашлик, якби не піднімали надбавку чиновникам, які весь день сидять по соцмережах і займаються казна чим, а зарплата, пільги і вислуга капає, якби не гранти, не знайомі, родичі, що шлють копійчинку з Італії-Португалії? А чи хто з вас задумався, і довго вагався, коли пропонують "один раз прогнутця, але за машинку-діляночку-хатинку? Хто з вас, коли від вас вимагали хабар, пішов і настукав в мусарню, подав в суд? Ви тикаєте, думаючи "завтра візьму відкат і собі компенсую". Половина населення столиці живе в квартирах і їхде на шевролєтах, на які не заробили, в принципі. Десь там батько в райдержадміністрації, десь підтягнули, там кредит, сям позика, - ось і наш "середній клас". Хто, давайте на пальцях, блюде принципову позицію, не бере і не дає? Так чого ж ми сєтуєм на корупцію, хіба Янукович нас за руку підводить і кладе в руку?

7. Коли мені в носа якась євроуніатська шпана закидає, в той же час, що мовляв, ви гірше за Нігерію за рівнем корупції, мене вкурвлює, тим не менше. А що, бляді, у вас корупції нема? У вас колишній канцлер Німеччини "ніколи не крав", у газових махінаціях не участвував, і на Газпром не працює нині (офіційно!). У вас блядь, в Італії, президент - не хам. Не ляскає по сраці бабів, не король порно-індустрії, не їбеться з проститутками на дачі і не біга голий по траві? Чи може у вас президент не краде ручку на двосторонній  міжурядовій зустрічі? Чи не лупиться в очко, чи не похож на насікоме? Чи може, ви такі там усі фахівці з економіки, що по життю платите і платитимете по рахунках в Греції, найобуючи своїх громадян на податках (бо хтось же має буть крайнім), чи ваші бомбардування в Іраку, Югославії, сотні тисяч жертв, катування у тюрмах - це суть лож, а не факт? Чи може, ваш бізнес історично не склався з махінацій і обдирання ближнього в період великої депресії і воєн, і тут сугубо діє по SoX i FCPA? Чи ви тільки прикидаєетесь? Ваші президенти - такі самі брехуни, уйобки і казли, тільки спічрайтери і апаратура у вас кращі, із Азії, до речі, і в спадок ви отримали кращий архітектурний і ландшафтний антураж, бо територією ваших країн не прокотилась м'ясорубка наймасовішої світової війни, голод і фінансовані ззовні інтервенції і заколоти.

8. Тому я вважаю ідіотською позицією "бий своїх", стань гусєйобом, клоуном і жебраком, щоб кожне хуйло з паспортом ЕУ з тебе кепкувало, тут шукаючи лічного щастя, тим не менше, грошей, і розваг, саме тут, чомусь. Я вважаю, що культурна і освічена людина не буде два роки поспіль реготать з яйця на піджаку, обмовки, спотикання, хоч і сама я з випадку з вінком сміялась - але гордитись нічим. Да блядь, історія з яйцем і кадри з ялинковим вінком - що б ми без цього робили? Але давайте подумаємо, чи не пощастило нам в прямому сенсі, народитись не в Росії, де за кожен ролик приїзджають маски-шоу, де знімається все з ю-тюба миттєво, величезний апарат агентури, яка живе на пільги і гроші за продану природу і ресурси, та ще фінансується п'ята колона в сусідніх державах, а не власні дороги, дитсадки і лікарні, де судять за пост і коменти в жж і на форумах, дають реальний строк. Де зникають і далі журналісти і просто люди, які мають громадянську позицію. Якщо наш президент вигляда комічно, да, блядь, це до сліз обідно. Але треба буть мазохістом, щоб постійно тєрєбіть, особливо на люди, особливо - назовні, - це все одно, що сміятись з впавшого на голольоді. Як написала Аня Вазостан і дівчинка в коменті під її постом - чи давно ви самі зняли треніки? Янукович туп і косноязичєн, але чи не ви кричите в маршрутці: "на остановкє", цвенькаєте в офісє кацапською, бо боїтеся, що бач, ви ісковєркаєте мову, та і будуть в офісє з ейчара коситься, а так її любите, клинову. Це все одно, що любити борщ, але не готувать і дітям своїм не давати їсти. А він українську тим не менше, вивчив, хоч і базла на ній про "йолкі", але він наш президент, (ви ж під йолками любите п'яні танцювать) як-ні-як, якщо ні - виїдьмо і там сидьмо мовчки - бо там ми будем завжди чужинцями і підтиратимемо сраки, притому що їхній має такі ж маєтки, тільки з фресками доби ренесансу, де трахає на подушках з гобеленами ХІV ст. дешевих шмар з надутими цицьками, які потім тицяють залите спермою спіднє на камеру. Цивілізація, блядь, рівень! Нам тільки на них і рівнятись.

Саме тому я вважаю, що треба тут за найменшої прикрутки прав і свобод як афганці (до речі, я частково згоджуюсь з Ігорем Луценком, що благородства в їх долі нема ніякого, крім лузерства - імперія їх посилала вбивати на чужій території, і було б вимагати за це компенсацій саме в правонаступника Імперії, але це істотно суті питання зараз не міняє), виходить і давать в рило, об'єднуватись і давать в рило за ближнього, разом з ближнім в одному ряду - проти бандитів у міліцейських формах (їх не з космосу, до речі, сюди закинули, вони з сіл - "оплоту духовності"), тикать в носа Януковича, Азарова, Тигипка, вертать їх же вонь назад, а не нюхать і вилазить тільки, коли власний шкурний інтерес. Не совать купюрку в рукав, а вимагать, щоб належно обслуговувли, раз за це платим податки - а вони отримують з бюджету зарплати і дотації - такі, які, значить, заслужили - а як ні, так вийди разом з нами, а не найобуй ближнього свого. Не давать комусь завжди примазуватись і "очолювать" себе і свій праведний гнів, як це Тимошенко любить з власного комсомольського досвіду - тільки хтось на вулицю конструктивно вийшов, вона тут же біжить це "під себе" очолить. Ніхуя. Щемить треба в себе вдома, щоразу, як греки- тільки коктейлем молотова з своїм урядом і спілкуються (самі живете, дайте жить і нам, пофіг, як ви ізловчитесь перед ЄУ, вас для того найняли, а нам хліба і видовищ!), але витягувать налюди брудну білизну, тєрєбіть і показувать рани і уродства - зась.

Янукович глибоко класово чюжд тільки тому, хто вчився, чесно працював, обстоював свої права, не тицяв в рукав і не брав в рукав. Так що навряд чи хто з читаючих це і пишучих на цю тему може на всі 100 сказати - "між нами прірва". Але який би не був, він президент, і якщо ми розумніші і мудріші, то ми не повинні його завідомо зливать, вимагаючи, проте, натомість від нього, щоб він нам Україну збудував і срачі розібрав, посуд помив і шмарклі в ліфтах попідтирав. Ви б на його місці сильно дбали про плебеїв, які харкають вам на спину злою ницою жовчю? Подумайте.

спротив, бути чи не бути, будьте уважні, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up