не плутать

Jul 10, 2011 16:09

За весь час існування мого щоденника в жж я ні разу не стала на пропозицію щось пропіарити чи прорекламувати за гроші чи зиск. Якщо я і хвалю чи поріцаю сервіс чи продукт - то тільки тоді, коли сама його пробувала, щиро, так як є, з тим щоб люди були обізнані.
І я вважаю, що право учасника соціальної мережі, особливо власника електронного щоденника - залишатись чистим способом збереження і розповсюдження думок, вражень і на їх підставі - комунікації, але не реклами. Уже дротовий телефон, поштова скринька і капот машини перетворили на табло комерційного спаму, і що більше реклами, тим гірші продукти, сервіси, повітря, вода, стосунки, життя - все хуйовішає день від дня. Все перетворюється на сміття. Кожен з нас щодня продукує тільки його - кілограми, тонни за місяць. Нема уже ніде чистого місця, так що не треба добровільно засирать чи не останній нематеріальний об'єкт - особистий простір (скоро сни будуть перериватись на рекламні паузи, це уже фонтасти давно переписали один в одного).

В зв'язку з цим я при всій повазі до вас в реалі чи в інтернеті не хочу бачити у френд-стрічці рекламні пости чи піарні статті з комерційним зиском. І я запитую у вас: кого ви думаєте, ви наїбете?

Мене однаково дратує що дурість, що хитровиєбаність взагалі, і проникнення комерційної реклами в особистий простір, зокрема. Тому пишість "пісьма щастя" своїм батькам, за те, що вони виховали нерозбірливих ідіотів без гідності, начитуйте рекламні оголошення своїм дітям на ніч, хай виростуть такими ж ідіотами як і ви - робіть що хочете, тільки собі і в тєсном свойом мєдвєжьєм углу кругу.
Надалі я не буду пояснювати, а просто буду видаляти із стрічки чи з життя людей, метою яких є або за гроші або по дурості (безплатно) преумножать і розпорскувать сміття і перепощувать недолугу хуєту. Якщо ви не поважаєте себе - це ваша проблема, але читати ваші пости, а потім ще й читати в них рекламу - пряму чи опосередковану,  - це вже занадто. Ви і так не сильно блєщєтє ясним світлом разума. Так шо вибачте, но досвіданья.

смотрі сєбя нє наєбі, нєгодованіє, нємного лічноє, недільна проповідь у понеділок

Previous post Next post
Up