Юля: Фьодорич, нє проєбі. Народ: "Батя, нє плошай." Як працюють політтехнологи. Сага.

Nov 23, 2013 14:49

Віктор Фьодорич, говорить Зульфія. Я знаю шо твої радники читають мій блог, як і СБУ, і міліція, - не всі, а тільки просунуті в силу обов'язків моніторити потенційно небезпечні голоси в океані маячні. Я вважаю підставним, що Тимошенко сидить. І не варто її випускати соболєзнующим інакше, ніж на місце Прем'єра там, у них. В Німеччині, наприклад. Тоді не треба буде відповідати багатьом, залишаться одиниці сумашедших, які будуть дійсно за гуманізм і всєпрощєніє не на словах, а на власній шкурі.

Але якби я була Тимошенко, я б не писала такої відвертої хуйні в назідатєльном тоні, що не може буть дочитана до кінця навіть Зульфією - женщіной з аналогічним діагнозом грижі хребта, яка ходить з ним на роботу, добуває чесно на хліб насущний і роками пише бесплатно в мережу інтернет. Не за гранти, без однодумців, всупереч руху рибних косяків в океані версій, нєнавідіма і проклінаєма, неоковирна і смішна, непонята сучасниками, окрім купки всього. Нікому в Європі не спало на думку оплатить дорогоє лічєніє, але то не важливо, бо ми здохнем всі в свій час од неймовірної втоми, хтось - від завершення всього, що варто було тут зробити, але їх одиниці. Так от, Тимошенко би могла написати краще, хоч сумніваюсь, що це було би щиро.

Наприклад так:

"Віктор Фьодорич, кому як не нам знать, що кожний політик, навіть слюсар як Валенса чи директор автобази, як ти, батя, мусить буть "і вашим", і нашим, аби так-сяк догодити усім, щоб не убили, як Кенеді.

Я знаю, що історично, як було за Кучми, тебе оточують з усіх боків, на території твоєї всеукраїнської автобази стільки кротів, стільки щурів, що відкусюють по шматку, і ніхто тобі не підпорядковується по-справжньому, крім спецслужб Росії і інших країн, які на території твоєї автобази (не ображайся, все починається з малого, як писав Малишко) безбоязно проводять свої спецоперації і постійно тримають тебе на мушці, слухають твої розмови і навіть журчання в животі, як і кожної людини. На спецзасоби гроші завжди знайдуться. Тому з одного боку правильно, що ти стараєшся разом із синами все захоплювати сам, але неправильно, що ти не будуєш систему інструментів, коли твої наступники (а вони будуть, потому шо ніхто не вічний) не зможуть взяти більше за тебе - як воно в тих Європейських країнах. Брешуть, крадуть, але потихеньку, "з людським" виразом обличчя, подвійними стандартами, але в них якийсь малолєтка тіпа Ландіка не виходить з берегів, а вийде - його заведуть у вужчі, де рухать не можна, тільки аби дихав.

Так ось, зараз ти можеш проєбать шанс стати "першим європейським політиком". Навіть якщо тебе змістять, все одно всі політики - полохливе брехло, ти спокійно вийдеш на величезну пенсію, залишиш за собою Межигірря, (єслі даже "убивця" Стуса спокійно живе і ще лізе до українців в очі, то чого тобі боятись! Діти уже пристроєні, хай уже живуть своїм розумом, а ти будеш як дєдушка Кучма за ручку вітатись новими, хто б не був, радити як Кравчук лізе "з позиції першого президента" (ти - з позиції ТОГО, ХТО ПРИВІВ У ЄВРОПУ), сидіти на урочистостях в президіях, ходити на футбол, і люди потім уже поймуть, що самі винні - не дочитали, не дописали, в Європі їм буде по сєнькє і шапка, але чєсть і почот - тобі.

Поетому можеш мене не випускати щяс, мені тут в колонії навіть непогано, я ж не сиджу як всі вора, а чисто як на больнічкє, освободілась од суєт, відпочиваю перед грядущім, але ти ж понімаєш - я все одно вийду, і наєзжать на тебе буду, але не взаправду, як і ти - рахунки твої в Європі арештувать раз плюнуть, то ми домовимось, ми ж любим обоє гроші, розкіш і владу, але пойми, кожен скаже - Янукович конєшна свиня, жующая буряк, дикун, бронтозавр, але це Перший Демократичний Європейський президент. От той, хто прийде розгрібать, той уже стільки як ми не поімєє, і це нам краще."

Юля Тимошенко

П.с.
Дехто пише, що виходячи на Майдан "за євроінтеграцію" помагають тобі, Фьодорич, знизати плечима перед Путіним - мол бач, ваше царскоє, народ у нас такий, не дають мені воссоєдінітца з тобою, хоч би як я хотів. Ну да, але що поганого в тому, щоб буть заодно в потрібному навіть з тим, кого не любиш? Не Янукович всьому біда, внутрішній "жлоб" і клептоман всередині кожного з нас. І якщо я якось допомагаю Януковичу, в потрібному спільноті (а не йому) напрямку, вирулити - я не проти, не буду стрілятись і срать цеглою.
Просто буть з Путіним, це і невигідно, і страшно, і соромно. З єврочинушами - це тільки невигідно, коли на їхніх умовах, як от зараз, коли змішано в кашу лічноє (Тимошенко) і суспільне. Лише ідіоти думають, що люди діляться на хороших і поганих, вони діляться на розумніших і дурніших. Бути уважними - бути прагматичними, це до речі, дуже по-європейськи.

Європі ти можеш дати зараз неочікуваного бемоля і сказати - я не диктатор, не тиран, я хочу з вами підписати. Давайте зараз підпишемо декларацію про асоціацію "ми проти всього поганого за все хороше", раз ви кажете що це унікальний шанс Європа дає Україні, як нікому. Будьте ж послідовні, єдріомать.

Наївно, супер! Ющенко грав наївного - народу наравицця.

Ти теж, візьми вийди до народу на Майдан (снайпери на дахах) хай улюлюкають, - притворись простим, скажи, люди, вислухайте мене. Люди в нас добрі, хоч і дурні, сердобольні знайдуться. Береш за руку, як Ющенко Мороза, всіх, хто там - Яценюк, Клічко, ви ж про все домовляєтесь заздалегідь, а як ні - сюприз: Яценюк насере од несподіванки в уггі, а ти тут і кажеш - я за інтеграцію! Все, більше нічого не треба. Всеобщє лікованіє, всі повертаються в інстаграм, фейсбук, одноглазнікі і вконтактік. Дєло здєлано!

Давай мені, Зульфії на вичитку додатки і саму угоду, я давно ізвєсна дура, (десять днів зранку до ночі збирала безкоштовно в штабі Ющенка протоколи, поки Катеринчук, Рибачук пили каву, а п'ятеро штатних юристів-невідімок уже ділили крісла в Раді і Кабміні), все роблю безкоштовно заради "майбутнього", не те що Таня Монтян - за хоч невеликий, але грант їй подавай. Я ще й на диво, владєю йазикамі.

Текст Угоди про Асоціацію, яка зараз є, треба вивалить у вільний доступ - хай мандосья читає, адже в нас демократія! Журналісти передрукують думку того одного, хто як і роман Забужко, завжди падла і зануда, прочитає до кінця, і буде видно, - де інструмент, а де невигідні країні антимонопольні заходи для колишніх піратів, які тепер себе називають інвесторами,

Єврочиновнічки переполошаться, а ти хапай їх за слово, кажи, батя: "нам жеж економіку треба будувать, як ви кажете." Ось ми тут маєм пропозиції, я порадився з народом, громадськими інституціями (їх же купа "вісящіх" зареєстровано, так "оживи" їх внєзапно!).

Суспільство обговорить, пережує, ми там додамо щось, навєрняка Зульфія шото підкаже підпишем щось нормальне, а не те лайно, що підсунули. Ти - опять же - весь в бєлом, демократ! Переклади відповідальність на плечі колективу, потім як Кравчук чи Кучма, будеш знизувать плечима на ток-шоу: "маємо те, що маємо", а бо "ви бачите, що робиться?" А ти ж - непрічом! Ти завжди як краще хотів!

Фьодорич, роби як я кажу, і будеш ти в почоті, на пенсії, вєсєл і на всіх банкетах румяний та холений світить ліцом довічно, ще й на ту пенсію, яку собі призначив, всій Європі друг, царю кум і батя народові.

* Шо Вова Петров, політтехнологом в сортах гівна може буть кожен, але здебільшого нормальний - побрєзгує.

долбойоби, політика, політична карикатура, сад людський, кармічєскіє куплєти, што ви бляді пріунилі

Previous post Next post
Up