дещо елементарне

Sep 26, 2013 18:31

Всі постять промову Саакашвілі в ООН про мотивацію вступу до ЄС ( Read more... )

роздуми, сад людський, думка

Leave a comment

testertosterov September 26 2013, 16:42:22 UTC
Щодо "кіна і німців": все правильно пишете. Коли Іствуд знімає чи Спілберг про "врятувати" - віриш, того що: а) майстерно, б) це (повага до своїх ветеранів, армії) підкріплено реальним життям. На відміну від. Де ділять так - їм кульочок гречки і пакунок дрів, а хвєді - мільйони на 3Д.
І серйозність ця вся. Не кивати сятині. Як поклали на полицю "Дачну прогулянку сержанта Цибулі" чи "Женя, Женєчка, Катюша" - ну як же, хіханьки їм.
Сучасні патріотичні серіальні "падєлки", правда, теж викликають сміх, але через свою пафосність і "клюквенність", навіть в того покоління, яке не те шо про війну, про срср не дуже знають.

Reply

zzzulfiya September 26 2013, 19:11:40 UTC
не знають про СРСР, але він у них в голові. ось феномен.
ідеологія найкраще лягає на платформу невігластва.

а щодо Спілберга чи Іствуда - якісніша пропаганда не міняє своєї суті, залишається пропагандою. ми не знаємо реальних мотивацій солдатів США і британії, які йдуть в армію. а виявляється, здебільшого вони йдуть із-за боргів, злиденності і безвиході. ну і невігластва, звісно, бо купуються на "патріотичні" агітки Спілберга і Іствуда. Вбивати афганських чи сирійських жінок і дітей - який тут патріотизм, все це пішаки в чужій грі.

Reply

r0mn October 1 2013, 19:06:58 UTC
Вибачаюсь наперед, але ваші останні твердження в коментарі можуть бути прямим наслідком присутності СССР в голові також. Аж до упередженої неправди...

Reply

zzzulfiya October 2 2013, 07:40:38 UTC
звісно, в моїй і у вашій. оскільки ви так реагуєте на штамп "жінок і дітей" :)
але незважаючи на реакції, вони гинуть скрізь, де йде війна. люди, які не розв'язували війни і не хотіли її, гинуть. не солдати, які в принципі, повинні усвідомлювати, куди йдуть і які ризики в тому.

чи це "упереджена неправда в моїй голові"?

Reply

r0mn October 3 2013, 00:39:40 UTC
:)
Так, мабуть голова в мене не без цього есересерного сміття також. Погоджуюсь.
Народились в колонії імперії ж. Але ж як хочеться цього пост колоніального позбутися нарешті. Може тому і треба допомагати в цьому один одному якось...

Reply

zzzulfiya October 3 2013, 19:36:42 UTC
що і робимо, і за це вам дяка

Reply


Leave a comment

Up