дещо елементарне

Sep 26, 2013 18:31

Всі постять промову Саакашвілі в ООН про мотивацію вступу до ЄС.
Це на моєму профжаргоні називається "взвєйтєсь-развєйтєсь", - так, промова гарна, але світ не живе одними промовами. Саакашвілі втратив свій електорат, не дивлячись на інновації. Тому що в усіх країнах, навіть в глибококультурній Латвії з її окультурившимися русскоязичнимі житєлямі існує величезна салова прослойка в головах, на якій працює і спрацьовує популізм і совкова пропаганда.
Я сьогодні їхала в метро і побачила постер із рекламою нового фільму "Сталінград". Якісь новітні 3-Д навороти, але це аранжування старої пісні - створення міфу про Вєлікую Атєчєствєнную.

В Євро чи інший союз без шкоди можна вступати тоді, коли такі постери будуть стільки разів обливати гівном або іншими рідинами, що вони перестануть з'являтись, а виручка від прокату ідеологічного лайна "Імперії Зла" буде рівнятись нулю.

Яка спільнота, особа, інституція в Україні працювала і має ефективний, перевірений практикою метод перетворення совкового/кріпацького лою в головах на свідомість вільної людини? Янукович? Міністерство культури? Може, Міністерство освіти? Московський чи Київський патріархат? Посольство боже? Господі Боже.

В мене поки що все.

роздуми, сад людський, думка

Previous post Next post
Up