ононс

Mar 28, 2013 11:57

Любідрузі, Сьогодні о 21-00 в студії Європа Плюс (107.0) виходить в прямому ефірі програма "Твоя Правда". Тема вибралась сама собою - якось я сиділа перед комп'ютером, переглядаючи френдстрічку, і подумала, що я, і кожна сучасна людина, а точніше наша особистість - це продукт неврозів, які людина пережила.

Останній тиждень перед тим, куди б я не йшла, не їхала, в дорозі зустрічались м'якше чи жощщє люди з неадекватною поведінкою або реакцією на прості побутові речі. Я зрозуміла, що тема таки на часі. Шуток юмора з цього приводу буть не може - ми відрізняємось тільки в тому, що в певну хвилину комусь із нас важче, а комусь легше, і це - теж доволі відносно.

В студію запрошені лікар-психотерапевт Тарас Левін, який навчався крім України і наших пост-радянських, по світових методиках (Міжнародне товариство групового аналізу), медіатор і конфліктолог Тетяна Худякова, директор центру "Білий Голуб", психолог Оксана Кондратюк, в жж відомя як utoch_ka .

Будемо говорити про проблему: неврози і конфлікти. Якщо у вас є запитання, пишіть, я озвучу. Автор найцікавішого, на мою думку, питання, отримає заохочувальний приз.

Якщо г-дь позбавить технічних накладок, трансляцію онлайн ефіру можна буде глянути на  сайті www. Europa.fm

пеар, телеграма розуму, ононс, проект

Previous post Next post
Up