дайтє двє

Feb 10, 2013 14:28

Забула порекомендувать нову зубну щітку Lacalut (пост не проплачений), коштує в МЕТРО 30 грн. чи щось таке, але не менше. Виглядає скромно - біла напівпрозора щетина. Дорого, але в рази краще за всі буквально щітки, які у мене до того були. Секрет в тому, що щетина від основи догори потоншується, закінчується тонкими, наче волосинки, кінчиками, після чищення зубів враження, як після піскоструйки в кабінеті стоматолога. Тобто враження, що тепер зуби і між ними і під ними - все чисто.
В Сільпо поки що не з'явилась, в Ватсонс і Космо теж поки не бачила.

Купила в Емпіку сувенір, який минулого року коштував 29,90 а цього - 59,90. Завезений з Польщі. Являє собою два сердечка всередині з содою, для підігріву рук, з символікою Дня закоханих. Я цими штуками протягом минулого року гріла носа, коли у мене була загроза гайморіту після всяких ГРВІ, і так собі радила. 
Скажіть, що, інфляція у нас 100? Який мотив закуплений товар,я кий провапявся на складі (пилюка на пакуванні і нові ціни наліплені на старі) продавати вдвічі дорожче, паче він сезонний і до певного свята?
Мікола Янавіч, розберіся.

споживацькі експертизи

Previous post Next post
Up