Була на ринку....

Jul 25, 2013 20:07

Сьогодні я вперше за рік ходила на базар... Вам, людям, що регулярно ходять на базар або просто весь час живуть в Україні цього відчуття не зрозуміти... Насправді я отримала від цього походу море задоволення!

Як я все-таки люблю той контраст, коли повертаєшся після подорожей додому і все таке якесь своє, рідне.... І якось мені було байдуже, що може не так сучасно, але так по-рідному....

Дядечко, що пробираючись крізь натовп викрикує "Дорогу!!!"; старший пан, що продає тільки мелений перець ( важко в голову вкласти, що вибір продажу такого товару може для нього бути рентабельним); винахідливі пані з "базарним" маркетингом на ціннику "Абрикоси - супер!" "Імпортний товар!!!" і зменшено-пестливі слова цінниках "яблучка" "сливки" "огірочки" . Ще один пан поставив дві купи кукурудзи поруч. Одна купа була підписана - 2 грн з шт., а та, що була поруч ( на вигляд така самісінька на вигляд - ні). Я собі звідти кукурудзи вибрала, а він вже при розрахунку мені каже " А та по 2,5, вона файніша". Отак кожен як може заробляє :) А ще купувала сьогодні ожину в хлопчика років може 8, і дала йому 1 грн чайових, бо він такий хороший продавець був :)

Словом у всьому цьому є неймовірний шарм і я б зробила відвідання ринку обов'язковою програмою для іноземців, котрі хочуть відчути, що таке справжня Україна.

Люблю її!!!!

щастя, ментальність, базар, шарм, ринок

Previous post Next post
Up