Привіт любий Львове!

Jun 29, 2013 17:14



А ми вже повернулися.... І всі мої друзі чомусь питають чи надовго.... Насправді ми повернулися, взагалі, зовсім повернулися! Ми не поанували залишатися в Штатах і дуже-дуже сумували за Львовом!

Вже зустрілися з багатьма друзями, котрі за час нашої відсутності повагітніли, декотрі понароджували... Тепер основні теми розмов про дітей :) Якось так незвично....

А ще ніяк не можемо призвичаїтись до зміни часу. Сьогодні прокинулист о 5 ранку, пішли фотографувати сонний ранковий Львів, потім на сніданок до батьків і під обід ми вже ледь на ногах стояли так спати хотіли... Досвід добирання маршуткою з Рясне до центру був сумним.... В цьому плані нічого не змінилось... Маршутки далі їздять агресивно, виглядають обшарпано і люди далі не миються.... або просто дуже пітніють?! Було не дуже приємно.... Але то таке, я люблю свій Львів і свою Україну всякою!

До слова усім, хто оцінив мої старання і перепостив у себе один з моїх текстів про Сан Франциско і повідомив мене про це - УСІМ я вислала листівки :) Тому за тиждень-другий очікуйте в різних куточках України :) Дякую вам!

Скоро почуємось!

Львів, друзі, дім. враження

Previous post Next post
Up