Миколайко...

Dec 18, 2010 02:14

Отож нарешті я на зв*язку... Нарешті відбулась наймасштабніша подія на весь рік на роботі, яку нам таки вдалось влаштувати попри силу-силенну труднощів, дивних форс-мажорних обставин, браку часу, непорозумінь, розчарувань, та врешті все вийшло не так вже й зле :) Основне, що вийшло, мабуть...
А ще ми обрали нове правління...хоча, любі друзі, це вам абсолютно ні про що не говорить і це навіть добре :) Якщо по-простому, то тепер мене оточуватимуть і приходитимуть до нас в офіс на збори трошки інші люди ніж торік... Хоча двоє осіб залишились тими ж, що не може не тішити :)

Насправді вже минуло достатньо часу, щоб переосмислити певні речі і сформувати свою думку про певних осіб і певні події на роботі і деякі люди насправді стали такими рідними і близькими...Проте я знаю, що як хороших, так і підступних осіб мені буде траплятися ще багато-багато...І втрачати буду багатьох... І з цим нічого не вдієш...В тому і вся цікавіть життя!

Але я хотіла сказати про Миколайка... мій лист він забрав з вікна мого молодшого брата ще тиждень тому, проте в листі я написала не про всі свої побажання... тепер доповнюю списочок для раптових перехожих :))

- горнятко Starbucks до моєї колекції з країни, з якої в мене його ще нема ( в мене є з Німеччини, Франції, Австрії і Норвегії)
- кльову шапочку або беретик, якийсь такий яскравий, теплий, стильний і цікавий :)
- уроки гри на віолончелі... чи абонемент на заняття з віолончелі?:)
- такі одні кульчики зі слониками, які я придивилась в Універмазі на площі Ринок :)
- абонемент на курси французької мови
- календар Ilustris (ааааааааааааа, вони неймовірні!)
- новий Moleskine на 2011 (мій вже закінчується :(((
- навушники якісь хороші...такі...навіть не знаю які, бо ті затички, що в мене зараз є мені не підходять... вони якось незручно влаштовуються у вусі...
- UFO, яке я поставлю біля ліжка, бо так зимно, шо ну!
- і звичайно ПАРФУМИ, ПАРФУМИ, ПАРФУМИ.... багато-багато!
- а ще я Миколаю в листі замовила таку спеціальну зубну щітку Oral-B на батарейках, яка супер-пупер добре чистить і залишає відчуття, наче ти щойно після гігієни :) То я з розповідей інших описую, сама ще її не мала :)

Ось таке-то.... а які у вас були побажання до Миколайка? Напишіть що він вам в результаті приніс :)

враження, ставлення, Миколайко, подія року, спогади

Previous post Next post
Up