Чому варто звечора готувати одяг на ранок!

Mar 16, 2010 19:34

Якщо коротко - щоб весь день не пішов шкереберть.

А якщо розібратися, то я шось не дуже вірила у всілякі такі прикмети, рекомендації і так далі, але сьогоднішній день змусив повірити!
Так от... сьогодні з самого ранку день не вдався і продовжувалось таке впродовж всього дня... Зранку я вирішиоа вдягнути дві пари шкарпеток, бо шось дуже мерзну і ножки промокають, а мої уги на таку погоду вдягати - то вбивство і для них і для мене... Одягнула я на одну ногу одну шкарпекту,поверху іншу,зовсім іншого кольору і на іншу ногу вдягнула...одну...Але таку ж,як на іншу ногу зверху...І давай шукати куди ж поділася ота шкарпетка,що має бути знизу... пів хати обшукала,бо вже при виході помітила,що я в абсолютно різних шкарпетках... Вирішила,шо не буду позоритись мало того,шо різними шкарпетками, так ще й на одній нозі з однією,а на іншій з двома...і зніму оті всі кольорові шкарпетки і одягну просто грубі шерстяні...Знімаю я шкарпетки і...виявляється шо ота одна,яку я так шукала по всій хаті в мене на нозі!От тільки я її не в правильному порядку одягнула... Словом,не знаю чи хтось з вас щось з цього зрозумів, але суть в тому,шо я була на стільки незібрана, сонна і так далі, шо я не помітила куди,як і коли я одягнула оті всі шкарпетки... І отак незібрано в мене день і розпочався...
На роботі просто завал... Відправила розсилку усім членам асоціації з копією не в BCC, а кому... і всі,відповідно,можуть бачити контакти інших людей,яких запрошують... А того робити НЕ МОЖНА!
Документи в Київ на оформлення зарплати неправильно вислала,бо, виявляється,якщо кажуть, що треба підпис на відбитку, то це значить, що якщо в тебе на одному аркуші А4 дві відбитки, то треба підписатися біля кожного з них.... А ще, виявляється, не можна надсилати копію свідоцтва про народження на олному листку з ідентифікаційним кодом... А щше,коли в списку необхідних документів пишеться про свідоцтво про народження дитини, то це ВИЯВЛЯЄТЬСЯ мається на увазі не ваше свідоцтво,а свідоцтво вашої дитини!Ну шо за брєд?!
А ще й той клятий залік знову не відбувся,заради якого я вже двічі відпрошгувалась з роботи,а він таки не відбувся...ЧОРТ! Тепер взагалі невідомо чи ми його здамо, оскільки наша одногрупниця вирішила висловити викладачу своє фе за те, чому це він не прийшов до нас на залік, як домовлялись на 16.30... Ні,я звичайно розумію її обурення і це цілком нормально, що ми хочемо показати, шо і студентів треба поважати,але ж тепер ми взагалі можемо не здати той клятий залік, бо зав.кафедри попросив викладача писати пояснювальну записку про те, чому він (викладач) не прийшов до студентів на залік... Отака дурня...
Добре,хоч Антончик забрав мою флюрографію і ніби з мед.оглядом все має бути ок...
На завтра купа всього маю зробити, та ще й на д.н.ввечері йду,а в четвер в мене 2 заліки...Як я то все переживу,скажіть мені,га?!!!

Такшо...Щоб не було у вас таких от невдалих днів,як оце сьогодні в мене, готуйтесь до зустрічі з новим днем наперед...а запасайтесь терпінням!

все шкереберть, помилки, рознезрована

Previous post Next post
Up