Lájk, ha te is mindig sírsz (másnaposan)

Jul 26, 2015 00:09

Ma egész nap lószart sem csináltam, egyrészt másnaposságból kifolyólag, amúgy meg a meleg miatt, úgyhogy ha már punnyadok, gondoltam megnézem a Pál utcai fiúk filmet, és ha már nézem, a benyomásaimat is leírom.
Spoiler- és képgazdag virtuális túra a Pál utcában és a Grundon.




Új shippem Nemecsek Ernő és a nyúl
(hogy került a város közepére nyúl? hogy került Ernőhöz? miféle animágus realness folyik itt???? Még cska egy perce megy a film, de már tele vagyok kérdésekkel!)



Remélem azt vágjátok, hogy a kis Nemecsek Ernőnek (lusta vagyok kiguglizni a nevét, szorrika), ez volt az első és utolsó szerepe, felnőve egy meleg lakberendező lett.



//random anime főcímdal, és Boka János színre lép//





Ernő pofázik órán, ezért kihívják felelni, nyilván halványlila segédfogalma sincs arról, hogy mi történt az előző negyven percben, ám mielőtt a dolgok elkeserítő fordulatot vennének, megszólal a csengő.
Ezek után a téma az elnökválasztás, meg a Pásztorok.





Ernő elmeséli, hogyan vesztette a golyóit, mi addig gyönyörködhetünk a két divatdiktátor pulóverében.



Kanye West - Clique.mp3

Megjegyezném, ezen a ponton még nem sikerült beazonosítanom, ki Csele és ki Geréb. De nem baj, Boka mustárszínű garbója (ez a garbóviselet valamiért folyamatosan visszatér, majd meglátjátok, rettenetes) így is leköt.




tubák
Ernő boldog lesz, költ egy dalt a tubákról, és még pörög kicsit.



Ez a kibaszott garbó, ez tönkretesz. Ennél már csak a kis bőrsapka rosszabb. Plusz Áts Ferit (bár úgy tűnik, rajta kívül sikerült korban megfelelő színészeket választani) egy kb harmincnak kinéző srác játssza. Teen Wolf represents

A következő körben az icipici iskoásfiúk leadják a szavazataikat, Boka nyert, mindenki örül. Úgy értem majdnem mindenki



((szóval  akis vadászkalapos szőke hottie pie a Geréb...))

Boka félrehívja Gerébet, aki még mindig vérig van sértve. Itt megcsodálhatjátok a garbót is, immáron háborítatlan formájában.






HOL A TI ISTENETEK????!?!?!?!?!?!?



Boka felvette a néptáncos kezdőpózt, Csónakos kockul a bogarával. Ha nem tudnám, hogy ez a pál utcai fiúk, akkor azt hinném, valami hipszter banda albumborítója. (Megjegyezném, hogy Boka elég sokat pampog a filmben, hogy miért késik Nemecsek, hogy miért nyafog Nemecsek, hogy minek van gittegylet, és így tovább, soha nem jó neki semmi.)
Illetve indokolatlanul kevés szó esett eddig Csónakosról - Csónakos egyetlen pulóvert birtokol úgy összességében, és szerintem kinőtte a nadrágját, viszont van egy cérnára fűzött, gigantikus szarvasbogara, ami szerintem iszonyatosan menő.
Itt kezdtem kicsit unni a gif készítést, szóval a füvészkerti kalandot elég felületesen dokumentáltam.
Mindenesetre kicsit szkeptikus voltam azt illetően, hogyan fognak bemászni egy három méter magas masszív téglafalon, de erre nem kaptam választ - Csónakos vállán felmászott Boka, és a film ezzel elintézettnek tekintette az ügyet.



Nem gondoltam volna, hogy alul lehet múlni a kis műbőr sapkát, de igen, ha egy műbőr mellénnyel párosítják. De legalább ezúttal sikerült vörös inget adni rá. Áts Feri két oldalán egy-egy Pásztor ül, de ezt sokáig nem fedeztem fel, mert az ikonikus csíkos pulóverükre egy kockás zakót vettek. Én mondtam, hogy divatdiktátorok.



A Zsemle2015 Művek büszkén prezentálja az olvasók számára az utánozhatatlan, az egyedi, a FANTASZTIKUS Gittegyletet!!! A kicsi kövér fiú középen Kolnay, mellette Barabás, és a szexi dög a jobb szélen a csinos kis Csele, mondjuk erre nagyjából csak öt perccel később sikerült rájönnöm, semmi gond, hogy lassan negyven perce nézem a filmet.



Geréb Dezső megvesztegeti Janót, aztán elmegy vadászni. Más nem magyarázza ezt az outfitet. (Mondjuk legalább lenne értelme a nyúlnak az elején...)



Geréb árulásától Boka egészen lejött az életről, Nemecsek egy kicsit túltolja a kiborulást.
A jelenet opcionálisan felhasználható lenne egy hurt/comfort sztorihoz is.



Bárhogy is nézem, ez egy albumborító. A háttérben HURTS számok mennek.

Ismét a füvészkertben vagyunk, Geréb ostobáskodik, Áts Feri meg jól kiosztja. Ernő meg közben hiába lopja vissza rafkósan a zászlót, ha kevésbé okosan lemászik a fáról.
Ferinek imponál a fiú (a bátorsága, miféle mocskos gondolataitok vannak?!), megkérdezi, hogy nem akar-e csatlakozni, de Ernő vagány, és nem. Hát, ennyi.



((Beyonce + vörösbor péntek estére, Feri, ezt az egyet tudom tanácsolni))



Közben visszatérünk a Grundra, ahol már mindenkinek van egyensapija, Csele nővérének a jóvoltából, Ernőnek gyulladt a tüdeje, és az univerzum legbuzisabb sálkötözős jelenetének végén nem csókolják meg egymást, de nem értem, miért.



Geréb felbukkant. Compare // Contrast
"Ne sírj Geréb. Előttem ne sírj. Előbb kellett volna gondolkoznod."
Ez egy slash amúgy?

Na, a Geréb-szál innentől kezdve tök hiányzik, Ernő miatt szomorkodunk, meg a homokban egymáson fetrengő fiúkat nézhetjük.
Aztán majdnem minden rosszul alakul, de Ernő ráájul a tetőről Áts Ferire, megmentve ezzel a napot.



[csukott-szájjal-sikítok.jpg]

Na, hát a szomorú részeket nem néztem meg, végezetül itt egy kép Gerébről egy fokkal idősebben.



Köszönöm, hogy velem tartottak. Csók.
Previous post Next post
Up