Дебютний кліп на композицію «Бітанга»

Apr 18, 2018 00:44

Від постового: мені сподобались і кліп, і дівка. Хай щастить!

Зірка шоу Х-фактор 6 Аліна Паш випустила дебютний кліп на колоритний хіт «Бітанга»

Бітанґа - це закарпатське слово, що означає хуліган, шибеник, неслухняна дитина. Як пише видання Varosh, посилаючись на зізнання самої Аліни Паш, саме так співачку в дитинстві називав дідусь через те, що вона вела себе не як леді, а як дівчисько.

- Пам'ятаю, як дідусь злився: я крала гарбузи з сусідніх полів, щоб робити опудала, а він кричав: Бітанґо! Мамку ти солодку! - цитує видання Аліну Паш.

- Ви коли-небудь чули, як звучить Закарпаття? Відлуння засніжених гір і містика диких лісів - перехрестя декількох музичних культур і традицій. Відео на підтримку синглу сповна розкриває образ бітанґи! Яскраві костюми та неймовірні головні убори. Стиліст Валерій Топал збирав їх прямо на голові Аліни з підручних засобів. У кожному кадрі - квіти з різних куточків Закарпаття (всього близько 40 видів). Мотоцикли «з коляскою», гусак в мішку (шкода, але залишився за кадром), кладка дров за сараєм і чан голубців в кінці важкого знімального дня. Ласкаво просимо в звичний побут великої української родини! - зазначено в описі до кліпу.

image Click to view

музика

Previous post Next post
Up