Кіровоградський маршрутчик + газ.балончік = я сиджу вдома

Jul 21, 2012 19:14

Про ссикатні мєсні маршрутки

Originally posted by hoooop at Кіровоградський маршрутчик + газ.балончік = я сиджу вдома



Я люблю своє місто і коли випадає можливість казати про нього добре я не нехтую і користуюсь. Всі мої друзі коротко знають історію міста та сучасне становище в ньому - стрімкий культурний зріст, відродження забутих традицій. Але впродовж останніх двох років моє повернення до нього супроводжується постійним втиканням вдома: читаю, відпочиваю, працюю. Не маю жодного бажання виходити гуляти - друзі ображаються. Сидячи вдома я абстрагуюсь від міста та його мешканців - не хочу остаточно розчаровуватися в більшості з них, нехай я буду знати їх такими, якими я їх вже знаю, аби не гірше. Я не виокремлюю Кіровоградців, як окрему особливу категорію громадян України, навпаки - це місто є дзеркалом країни, і це безсумнівно.

Сьогодні до мене прийшла сестра з сином (мій хрестник). В спекотну погоду вони люблять відпочивати коло нашого басейну і при можливості не сувати свого носа у місто - бетонна пустеля де кожен мріє скоріше опинитися поблизу води. Сестра та мій найкращий друг Ваньок - єдині мої інформатори того, що відбувається за межами мого оточеного міцним парканом будинку. Історії про ще одне вбивство, розстріл якогось знайомого в упор з травмату, віджаті мобіли та бійки у нічних клубах зовсім мене не дивують і утворюють одну велику історію, яку я чув мілліон разів. Сьогодні трапилось щось новеньке...

Вчора (20 липня) ввечері, близько 22:00 моя сестра вирішила відвідати родичів. Сина залишила з чоловіком і щоб не витрачати зайві грощі на таксі сіла на маршрутку номер 8, що йде до Жадова (цікавий між іншим район). Доїхавши до гостинниці Київ (а це самий центр міста) їй зателефонувала її сестра: "Ти вже сіла на маршрутку? Блін, а ми таксі взяли, хочеш заберемо? Ти де? А, гаразд, виходь біля "Києва" ми тебе заберемо". - Маршрутка загальмувала одразу за перехрестям - саме кошерне місце для маршрутчиків, де люди, що довго в цей час чекають на транспорт набивають твою газельку, спрінтер чи богдан під зав'язку. Тільки-но маршрутка зупинилась і почала набирати пасажирів, ззаду почав сигналити водій "одиниці", вимагаючи поступитися місцем. Водій "8-ки" не звертаючи уваги продовжував набирати пасажирів. Обурений мршрутчик "одиниці" вирішив провчити "жадібного" колегу і під'їхавши до відчиненого вікна біля водійського місця облив з ніг до голови водія, а також вагітну пасажирку біля нього, і людей, що сиділи в передній частині маршрутки, газом з газового балончика. Одна з пасажирок записала номера кривдника і викликала міліцію. Всі хто знаходилися в транспорті дали свідчення.

Не знаю який писати конклюжен, але одне я знаю напевне: в Україні подібна їбала ніколи не скінчиться, почитаю Пастернка на подвір'ї.
Ну і ще харашо за мене скаже музика:

Як тебе не любити, Село і люди

Previous post Next post
Up