Попова цілодобово

Jul 11, 2012 15:25

І про головне.
 Вчора, перебуваючи у здоровому розумі і твердій пам’яті, з офіційним і дружнім візитом відвідав разом з нечисленною делегацією страшний і прекрасний гендель "Оболонь", що в Кіровоградику, у районі вул. Попова. Це пекло, брати і сестри, миле серцю і печінці пекло.

Великий намет, прибудований до кухні і туалету, зустрічає туристів чьоткими пациками з району у клубах табачного диму. Тільки тут, шановні натуралісти, пиво "Оболонь-Чернигівське" коштує 7 грн, а "ріба-бічок" - троячку. Тільки тут товстенькі чоловік і жіночка співають під фанєру з ноутбука хоч і поперек нот, але завзято класику російського шансону, а також "А бєлий лебідь на пруду качаєт! Падшую звізду!" і хіт "Валєра, Валєра", а гучність цього перформенсу заважає не тільки перекрикуватись через стіл, але й заставляє трупики бичків танцювати на тарілці автентичний поповський хардбас.

Мущіна в білому костюмі "Одідас" на босу ногу регулярно оголяв грудь з наколкою-пантерою (ага-ага, поповські пацики майки під "одідаси" не одягають), пронікновєнно дивився всім у очі, не знаходив при цьому достойного суперника, а також неодноразово виконував композицію ВІА "Арія" "Ти лєтящій вдаль ааааангел" під фанєру (15 грн всього, щоб ви знали).

Товста женщіна-пєвічка врешті-решт присвятила пісню про куму "мущінє в сінєй футболочкє" (це я, братюні), на чому я вчасно і успішно дезертирував, не дочекавшись розвитку подій.

Як тебе не любити!, Село і люди

Previous post Next post
Up