Шоцебульо?

Apr 14, 2012 22:02


Сьогодні з самого чудового сонячного передвеликодневого раночку в мене задзвонив телефон.
- Альо, ето канал СТБ, програма "Худєй с намі ілі умрі, сцуко" (чи якось так). Мнє нужно задать вам пару вопросов, Євгєній. 
Я лагідно так кажу: 
- Може, нуйво? Може, не треба? І взагалі, звідки у вас мій номер?
- Ви, ето, навєрноє кастінг у нас какой-то проходілі когда-то. Ето не важно, ви не отвлєкайтєсь. Так вот, какой у вас вєс?
Ранок ставав все менш сонячним. Мені захотілося кави і матюкатись. Я зібрав усю свою ввічливіть і природню чемність докупи і сказав:
- Яке вам діло, шановна, до моєї ваги? Я не збирають брати участь у жодному з ваших страшенно цікавих, але не мені, проектів. Я хочу кави, миру у всьому світі і сказати просто зараз нехороше слово. 
- Євгеній, ви нє отвлєкайтєсь, у мєня мало врємєні, я занятой чєловєк - я сценаріст проекта. Так какой у вас вєс?
- Ну, припустимо 107 кг. Зріст? 186 см. Але це не має жодного значення, тому що я ніколи, чуєте, ніколи не буду брати участь у жодному з ваших галімих...
-  107? Хм.. Маловато, ну ладно. Ви женати?
- Так, але вас це не повинно обходити, бо я ніколи і нізащо...
- Нє отвлєкайтєсь, у меня мало врємєні, я занятой чєловєк, то єсть женщіна, я автор сценарія, мєжду прочім! Так сколько у вас дєтєй?
- Яка вам різниця, занятой чєловєк-женщіна? Жоден з сценаріїв, автором якого ви є, мене, цього прекрасного (на жаль, вже в минулому!) суботнього ранку не обходить і не гойдає! Так, двійко дітей, а вам яке до всього цього діло?
- Не отвлєкайтєсь, у меня єщьо куча вопросов!  Мєсто работи?
- Я ведучій страшенно симпатичної провінційної телепрограми, якщо воно вам цікаво, яка не втручається в приватне життя своїх глядачів суботнього ранку з ідіотськими питаннями, авторів якої (тобто нас, ведучих) ніяк не обходить чиясь зайва чи недостатня вага! Я б на вашому місці взяв би отой ваший сценарій отого вашого геніального шоу на вашому супермегаканалі і засунув його...
- Телєвєдущій? Хм... Нє подходіт. До свіданья, Євгєній!

Гітлєр, Євгеніванович каже, Із жизні животних

Previous post Next post
Up