Пісня-загадка

Jun 18, 2015 09:05


У нас взагалі в ходу всякі віршики і пісеньки. Уменев голові є солідний запас віршів, ну і на ходу придумується по принципу "що бачу -- те і співаю". Але деколи поступають замовлення з залу :)

Якось у поході було замовлення на пісню про те, як котик поведе літак (є таки вірш в улюблених віршах 2). Але оскільки вірш-оригінал ми читали всього пару раз і я пам'ятала тільки перші 2 рядки -- прийшлося вигадати на ходу (в буквальному сенсі) ццлий епос про котика і його літак. В епосі були присутні також літаючий екскаватор, плаваюча вантажівка, алігатор, комбайн і ще багато цікавинок. Повторити шедевр не можем навіть незважаючи на прохання дитини :)

А недавно поступило замовлення на пісню про "три чотири ундербаси". Я таке навіть приблизно не знаю, тому було вирішено, щотце авторська марічкина пісня. Вивчили текст (нескладний: треба співати три-чотири ундербаси поки не набридне, і утримувати від веселих рим типу "ми веселі фантомаси"), затвердили мелодію, ходимо співаємо. Аж раптом вчора додалися деталі: виявляється, до пісня є музика (ритмічні потрясування брязкальцем-бубном) і її ми співали на заняттях в Києві (на заняттях ми вже мінімум півроку не були). І тут у мене настало просвітлення: три чотири ундербаси -- це the wheels on the bus :)

марія, про мене

Previous post Next post
Up