nekenčiu jokių pokyčių

Dec 14, 2006 11:27

lj. Ir aplinkoj. Vat, baisiai nepatinka, kai tėvė tinklelį pakeičia. Todėl ir nežiūriu. Tėvė. nes vis keičia programų tinklelius. Sssooobakos.

OK, ką praleidau? Po dviejų ilgų kaip mūsų nerimo žiema in Eesti?? A propo, pirkau 'vyru valge', būną ir 80 gradusų :D Tik brangi, zaroza, o kur dar užkanda. Dar jamiau lancome tušą, idant balansas būtų.

Read more... )

bad lj, kelionės, skysčiai, saugumo reikalavimai, lj

Leave a comment

Į TEMĄ merihold December 14 2006, 13:23:17 UTC
Labas, mielas Kalėdų Seneli!

Mano vardas merihold. Sulaukiau milijonas metų. Bet kai kurie idiotai manimi netiki ir sako, kad aš mėgstu reklamuoti . Kiti itin dideli idiotai sako, kad ir Tavęs nėra, kad tu esi tik viešieji ryšiai. Tačiau nuo tokių kalbų aš įsiuntu kaip gyvatė, imu staugti kaip kalė ir pasislepiu vonioje. Žinai, kur sėdžiu, kai rašau šitą laišką? Ogi vonioje ir užsikabinti! Nes mano tėvai yra visi, kas ne aš. Jie mano, kad tie, kas rašo laiškus Kalėdų Seneliui, yra visiški visi kiti. Kaip supranti, mano gyvenimas su jais yra darbas. Dažnai jie manęs nesupranta. Jie neleidžia klausytis tokios muzikos, kokia man patinka, ir sako, kad cicinas yra tikras lapė , united.lt dainuoja blogiau negu neturiu supratimo, o yva - apskritai pantera. Net mano bendraklasiai mano, kad esu šiek tiek burokas, nes per pamokas žiūriu LOTR, o per pertraukas šaukiu. Mokykloje aš jaučiuosi kaip Lietuvoje, o namuose tupiu kamputyje kaip pelė. Ir bandau tėvams įrodyti kad man greičiausiai sloga. Tačiau mano tėvai sako, kad visas ligas, o ypač šitą, geriausiai gydo cepelinai tris kartus per dieną. Bet aš manau, kad mane galėtų išgelbėti tik \"Chopard\" koljė. Kaip manai, ar tokia dovana tilptų po kalėdine eglute? O gal galima, kad ta eglutė būtų ne mano namuose, bet Italy forever? Pažadu, kad tada būčiau sveikas (-a) kaip svogūnas, ramus (-i) kaip sofutė ir išmintingas (-a) kaip Nomeda. Nors tu turbūt supranti, kad pusė mano laiško yra vynas , o kita pusė - kruopos, tačiau dovanos aš tikrai labai labai noriu. Blogiausiu atveju, galėtum padėti po eglute bent pinigų - manau, pakaktų milijonas litų. Mielas Seneli, nebūk žmogus, išpildyk mano prašymą!

Tavo pikta, pikta ir pikta meri.

Reply

Re: Į TEMĄ yshtabi December 14 2006, 15:06:02 UTC
huh, sofa man irgi asocijuojasi su ramybe. Ne belgai. Belgai man su ramybe neatrodo turį ką bendro.

Uuu. O šiaip - viskas taip. TAip.

Reply

Re: Į TEMĄ merihold December 14 2006, 16:11:53 UTC
Jo, o slėptis geriausia vonioje forever - nes ten yra kabliukas ir šilto vandens. Ir net šviesa! Belgai man asocijuojasi su šokoladu.

Reply

Re: Į TEMĄ yshtabi December 14 2006, 16:57:01 UTC
kokią turėjau vonią Estijoj, vau vau vau - tikras exhibicionistinis kambariukas - su stiklo sienom, pirmas aukštas ir be užuolaidų :D
Klausiu estų - o tai, nu, kaip??? Man atsako - a zdiec nikto niechodit :DDDD

Bet atsisakiau. Kažkaip per daug.

Reply


Leave a comment

Up