Élek?!

Nov 22, 2010 15:52

 Nem, nincs kedvem hosszú post írni, valahogy semmihez nincs kedvem manapság. Olyan teszem a dolgok és olvasok világban élek jelen pillanatban.

Suli: megy, két hármas a legrosszabb jegyem, aminek azért örülök. Az évnyitó sikeres volt, oszifő csak dicsért a beszéd miatt. Volt fogadóóra, amire elmentem anyával. Magyar tanár örült, hogy nála vagyok (Jakab lett végül). Biosz tanár nem is tudja ki vagyok. XD Föci tanár szeret, és már ezer éve ismerem. Német tanár azt mondja ne legyek elkeseredve, hogy ennyi év után se megy olyan hű de jól a német. Töri tanár töri faktra küld. Magyaron alig lehet érvényesülni jay miatt, aki mindenkit leugat, és állandóan pofázik. Úgy látszik Amerikába ez így megy. Múltkor a vita kellős közepén lebébizett. Kissé lesokkoltam, aztán visszaszóltam, neki, hogy "Hé, faszagyerek, fogd már be!".

Család: Szóba került a válás. Ettől kiborultam, suliba jól el is bőgtem magam. Egyenlőre állóvíz ez az esett. Apa csütörtökön jön haza Afganisztánból, és Mikulással megy vissza, aztán majd márciusba véglegesen. Gergő pedig januárba jön haza Mónival.

Egészség: Gerincferdülésem van - január ötödikére van is időpontom az ortopédiára. Éljen! Nagyon boldog vagyok mondhatom.

Fandomok: Le vagyok maradva. MIndenből, cska elvétve csípek el híreket. ((pl. Jonghyun barátnő, SHINee koncert, új KT single, YamaPi zurné))

Azt hiszem ennyi. Kissé antiszociális lettem, de azt hiszem rám most ez a korszak vár. 

myself, suli

Previous post Next post
Up