вони добиваються народження нації Марвінів Хемайерів.

Apr 01, 2011 21:55

Originally posted by _yoko_ at вони добиваються народження нації Марвінів Хемайерів.


Історія ця для центру Києва стара, як забудовні компанії постсовкової епохи. Усі по одній квартири у будинку по вулиці Хмельницького іноземна кампанія (з чомусь цілком українським гендиректором) викупила у мешканців, діючи де кнутом, де пряником. Так чи інакше, а лишився один Дмитро Павличенко зі своєю сім*єю у доволі величенькій квартирі, що півтора десятки років назад дісталась йому в спадок від мами. Іноземна фірма Дмитра спершу просила, потім наполягала, а потім почала погрожувати - продай квартиру, бо пізно буде. Почали судитись з ним - мовляв, частина Дмитрової квартири - то незаконна прибудова, вона заважає співвласнику користуватись в повній мірі земельною ділянкою. Я нагадаю, що в той момент Дмитро лишався єдиним жителем у будинку, який повністю скупила "фінансова компанія", тож про мотиви позову здогадатись не важко, не в землекористуванні тут справа.

Читаєм далі )
І тут Зубкова убили. Активісти ЗСК розповідають, що Зубков не раз виносив рішення, які могли дошкулити великим будівельним кампаніям - він зупиняв будівництва в історичнмоу центрі Києва, тому зуб на нього мав багато хто. Та от схоже, у цих "багато кого" було достатньо бабок, щоб відкупитись від ментів, а от у "засвіченого" Дмитра - ні. Так знайшовся дуже зручний цап-відбувайло.

Зараз Дмитро і його старший син - чи то затримані, чи то арештовані. Доповідав гордо про знайдених убивць Зубкова Могильов, але батько з сином зараз чомусь в СБУ. Опис нападників - двоє чоловіків 25-30 років; Дмитру - близько 40-ка, його сину Сергію - 19; я вже мовчу про фантастичну "схожість" з фотороботами, адже, за словами свідків один з нападників - низенький і кремезний, а другий - худий та смаглявий. Хто з них?




Дмитро? Його син Сергій? Хто з них має 25-30 років на вигляд і є низьким і кремезним або худим та смаглявим?

Читаєм далі )
... Є люди, які вважають себе міцною спільнотою, основна чеснота якої - єдність. 19-річний Сергій Павличенко, син Дмитра, належав до цієї спільноти. І є думка, що за своїх треба стояти горою. Це вони і збираютсья робити. Гуртуютсья тут: http://vkontakte.ru/club25628268

Зубков, убивство, бєспрєдєл, міліція, Павличенко

Previous post Next post
Up