Начальник Київського ІТТ викрав двох депутатів і протиправно утримує їх в своєму кабінеті

May 08, 2015 18:01




Як щойно ексклюзивно повідомили ДВІЖінформу помічники депутата Ігоря Мосійчука, двоє депутатів верховної ради Дмитро Лінько і Ігор Мосійчук наразі зачинені на території ІТТ.

Нагадаємо, Мосійчук і Лінько зі своїми помічниками прибули до київсього ізолятора тимчасово тримання після того, як з’явилося повідомлення про побиття охороною ІТТ адвоката Віктора Смалія.

Віктор Смалій є адвокатом Віти Завірюхи - учасниці АТО, яку арештовано за підозрою в розстрілі екс-беркутівців, що стався кілька днів тому. Віктора вже котрий день не допускають до підзахисної, мотивуючи це забороною на будь-які відвідини від Головного управління МВС в м.Києві.

Після того, як інформація про побиття адвоката підтвердилася - Мосійчук та Лінько прорвалися на територію ІТТ, аби поспілкуватися з начальником ізолятора, а також побачити арештантів, до яких не пускають адвокатів. Адже є інформація про те, що до них застосовуються тортури.

Переляканий начальник ІТТ зачинив депутатів у своєму кабінеті та викликав слідчо-оперативну групу.

Такі неадекватні дії чиновника, який тим самим підписав собі заяву на звільнення з забороною обіймати подібні посади пожиттєво - чітко вказує на те, що він боїться того, що можуть побачити депутати в камерах ІТТ. Згідно інформації, яку повідомляють звідти - арештантів у справі розстрілу беркутівців тримають в одиночних камерах, до них застосовуються звірячі тортури.

Джерело: ДВІЖінформ

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.

Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1246082.html

депутати, менти, влада, бєспрєдєл

Previous post Next post
Up