New Няша: Прокурор Парамонова, яка посадила Дзиндзю, їздить на Range Rover за 1 млн гривень

Dec 01, 2014 03:05



Прокурор Парамонова. Фото: roadcontrol.org.ua

Люстраційний закон її оминув.

Працівник столичної прокуратури Олександра Парамонова, яка в грудні 2013  року посадила  в СІЗО журналіста “Дорожнього контролю” Андрія Дзиндзю, продовжує працювати і їздить на шикарному автомобілі. Пару тижнів тому, Парамонова була сфотографована за кермом Range Rover Evoque д\н АА0500МТ після виходу з судового засідання, де вона брала участь в якості прокурора, повідомляють  Патріоти  Україниз посилання на «Дорожній контроль».

Такий автомобіль (випуску 2012-2013 років) зараз оцінюватися в районі 1 мільйона гривень. Щоб купити Range Rover Evoque на прокурорську зарплату, потрібно збирати не менше 14 років (відкладаючи всю получку). Однак, виконуючи замовлення адміністрації президента Януковича, Парамонова могла накопичити на машину набагато швидше. Здібності Олександри Парамоновой помітно  на фото.


На сьогоднішній день, Парамонова продовжує виконувати свої обов’язки незважаючи на те, що за Законом України “Про очищення влади” вона повинна бути люструвана, як прокурор, який підтримував державне обвинувачення в кримінальних виробництвах проти активістів Євромайдану. Але, як це прийнято в Україні, суворість закону компенсується необов’язковістю його виконання.

За інформацією “Дорожнього контролю”, Парамонова Олександра Юріївна - дочка контр-адмірала СБУ Юрія Парамонова, якого в 2009-му році президент Віктор Ющенко призначив на посаду начальника УСБУ Полтавської області. В цей період часу, СБ України керував Валентин Наливайченко, який очолює СБУ і сьогодні. У 2010-му, Віктор Янукович поставив Парамонова на посаду начальника УСБУ м.Києва.

Природно, що при таких родинних зв’язках, Олександрі Парамоновой не варто хвилюватися - люстраційний закон її не торкнеться. Потрібні люди вже все “порєшали” з главою ГПУ Віталієм Яремою і в Адміністрації президента Порошенко. Тому, Парамонова і далі буде спокійно їздити на своєму Range Rover Evoque і вершити долі людей виступаючи державним обвинувачем.




Джерело: Патріоти України

Вы читаете зеркало моего журнала - yes1111.
Основной пост находится здесь: http://yes1111.dreamwidth.org/1167930.html

прокуратура, корупція, влада, банда

Previous post Next post
Up