(no subject)

Aug 10, 2006 15:34

Okee, geen tijd nu. De vliezen van mijn geboortekaartje zijn vandaag gebroken!!! Dat betekend dat mijn rustig geplande einde van de week omgegooid gaat worden... Vanavond typografie doen en hopelijk zijn ze daar morgen tevreden mee...

Gisteren een ontzettend amusante avond gehad met von_evalien en von_bobbi_. Voor het eerst officieel Japans gegeten, melief bender?, en Stalles? gedaan. Scruffi places maar heel aangenaam. Zonde van de irritante zatte lui die er schijnbaar altijd horen te zijn. Bijzondere gesprekken waarvan ik de inhoud morgen of overmorgen nog hoop te herinneren.
Foto's zijn er natuurlijk ook.

Ik ga Evalien niet bewijzen dat ik met een schilderij bezig ben geweest vandaag want dat vond ik gisteren wel voldoende. (Om de een of andere reden vraagt ze me ineens over bewijs voor, of bevestiging van... Waar komt dat ineens vandaan..?)
maar.... HIJ IS AF.
Moet alleen nog vernissen. Maar dat doe ik liever als ik EEN HELE STAPEL schilderijen moet vernissen. Mijn creatieve energie is al geruime tijd uitgeput dus de onderwerpen zijn hoofdzakelijk "Dingen die ik altijd al had willen schilderen..., maar er nooit aan toegekomen was"

Nu zit ik in een duur internetcafe...
Dus ik sluit maar gauw af.

art, food, daniella, bobbi, drinks, evalien

Previous post Next post
Up