минулий рік :)

Jan 02, 2012 20:55

Рік пройшов, а час для написання зявився трошки тільки зараз: 
ітого в цьому році варто виділити такі пункти:


- робота
рік в більшості і став таким важким, із-за того що пішов на повноцінну роботу. Це дуже вагома прибавка до капіталу, але і дуже виснажливо і обмежуюче в плані ентертейменту, і багато від чого приходилось відмовлятись.

- туризм + роуп
Реалізував літком мрію, якою підхопився ще в листопаді - пригнути з роупом, і перевершив удвічі - пригав в Запоріжжі і з різних точок в Криму :) (50, 100, 200м) Крім того серія всяким мандрівок водоспадами західної України, Чорногорою, сходили зачотно на Пікуй і по кримських горах погуляли :) По пару фестах пошлялись, і були в наших друзяк з Запоріжжя і Кіровограду.

- інтелектуальний фронт
тут домінував Брейн-ринг над ЩДК. Без особливих проблем взяти перше молодіжне в області, епічно пролетіли в півфіналі дорослого чемпу переможцям  5 : 4 ( епік фейл ) , ну і зїздили на теле-брейн , де хоч і пролетіли, але враження суперові. Нажаль не поїхав на чемпіонат України, хоча пройшли і на дорослий і на молодіжний. Бо баран. Ще багато всяких турнірів і ліг, але для мене менш важливих.

- лижі
Цього року вперше став на лижі ( організовуючи лижний табір), і недавно перший раз вже був на Буці де без проблем як на мене опанував основи і не тільки - тепер знаю куда діватиметься частина моїх прибутків :)

- навчання
закінчив успішно бакалавра, захистив курсак, що було достатньо епічно, поступив на державного магістра, де була не хіла конкуренція , прокрутив акцію з вступом :)

Основні пріоритети на цей рік: закінчити універ, працювати і отримувати від цього задоволення ( во загнув - га? ), робити кроки на шляху до вінга ( якщо вийде то бейс, або хочаби парашутизм активний ) + ще якого екстріму життя принесе.

Успішого всім цього року :)

підсумки

Previous post Next post
Up