200 гривень: Дорога до Бухаресту через Берлін з двома перельотами

Nov 08, 2016 09:24



Подорожувати і навіть літати можна абсолютно безкоштовно! А використавши свою кмітливість є можливість зробити навіть кілька перельотів за 0 євро.

На початку вересня лоу-кост Ryanair проводив акції - за кожну нову реєстрація давали ваучер на купівлю квитків на суму 10 фунтів або ж 12 євро.

Справа у тому, що часом квитки в них є за смішні гроші - менше тих самих 12 євро. Використовуючи ваучер можна літати абсолютно безкоштовно, адже бонусна сума повністю покриває вартість перельоту.




Поєднавши її з пропозиціями чеського перевізника LeoExpress, який має комфортні автобуси з провідницею, безкоштовною мінералкою, відкритим автобусним туалетом та опаленням, ми дісталися зі Львова до Жешова (90 кілометрів від кордону) за 165 гривень.



Додам, що до Львова квиток у плацкарті на поїзд з Тернополя обійшовся у 30 гривень.

Більш того, пробувши у Берліні день, ми полетілиу Бухарест. Вартість квитка туди складала 8 євро, але ми зареєстрували аккаунт на мою родичку, а квиток купили на моє ім’я. І знов, політ за 0 євро!




Бюджет поїздки:

Поїзд «Укразалізниці» Тернопіль - Львів: 30 гривень
Автобус LeoExpress Львів - Rzeszow: 165 гривень
Переліт Rzeszow - Berlin: 0 євро
Переліт Berlin - Bucharest: 0 євро

Отже, в цілому ми витратили менше 200 гривень!

Подібні акції від авікомпаній бувають десь двічі на рік. Минулого разу давали 10 євро за просте заповнення електронної анкети про послуги RyanAir

Збірка лайфхаків від затятих мандрівників: візи, секрети Wizzair, автобус по 1€ та досвід автостопу

літаки, лайфхак, ryanair

Previous post Next post
Up