Vietoj recenzijos

Feb 08, 2010 11:38

Na, buvau aš pagaliau pažiūrėti to trys „D“ stebuklo.



Pirmiausia reikia pasakyti, kad gudrusis Jokūbas Kameronas sugebėjo sau užverbuoti šalininkų teisingai nupaišęs aborigenus. Maždaug pusė žmonijos yra katininkai, tad tegul ir trimetriniai bei mėlyni, bet vis tiek smailiaausiai, plokščianosiai ir iššiepę dantis šnypščiantys numylėtiniai užkariauja širdis neatidėliodami.

Be to, Jokūbas puikiai žino, kas yra kinas. Kinas yra svajonė, patiekta greitai.

Kokia didžiosios auditorijos dalies (tai yra, biuro planktono, kuriam priklauso ir šių eilučių autorius) svajonė? Downshifting‘as iki pat gamtos ir ekologiškas maitinimasis, neribotas plačiajuostis internetas ir kad korporacijas bei šlykščius klerkus iš gretimo kabineto galima būtų dūbasyti per galvą nerealiai.

Viskas yra.

Man tik truputį neaišku, kodėl planetoje plačiajuostis neribotas iš medžio, arklio bei skraidančio driežo patiekiamas per USB jungtį. Negalima buvo sugalvoti bevielio?

Na, ir, aišku, svajonių svajonė yra palikti šitą spuoguotą, pilvotą ir šiaip nemalonų kūną prie čipsais apibarstytos klaviatūros ir visiems laikams persikraustyti į mėgstamą žaidimą, kuriame šit jau seniai didesnę dalį paros esi vampyrų princas ar dvidešimt penkto lygio druidas.
Kuo visas happyend‘as ir baigiasi.

O šiaip, aišku, paveiksliukai gražūs. Ir kates aš myliu.

prie virtuvės stalo

Previous post Next post
Up