1.02.2015 або про голови

Feb 01, 2015 13:28

    А расклад наразі наступний ( Read more... )

АТО, філософія, війна, Україна, роздуми, Донбас

Leave a comment

generall February 1 2015, 16:03:19 UTC
під Дебальцево і Вуглегірськом наші перемалують величезну кількість ворогів
це інфа по всім каналам
шо заважає це побачити?!

Reply

vivagor February 1 2015, 16:22:53 UTC
Я власним очам довіряю більше, ніж власним вухам ( ... )

Reply

vityok February 2 2015, 11:42:52 UTC
От, наприклад, так своє бачення на події визначає Машовець: http://sprotyv.info/ru/news/12284-situaciya-v-zone-ato-obrublennye-kleshchi-terroristov-ili-neudachnyy-moleben-na-ikonu

я в чомусь з вами згоден, а в чомусь - геть ні.

Важко сказати, чи правильно обрана тактика, чи ні, але стратегія, на мою думку, поки що правильна.

Стосовно обстрілів житлових кварталів важко сказати...

Ну і думаю, варто нагадати, що ті ж самі москалі колись свою москву вщент спалили, та Наполеона перемогли. Греки далеко до того були вимушені спалити Афіни, але перемогли Персів.

Так що воно по різному буває.

Все буде гаразд.

Reply

vivagor February 2 2015, 11:49:32 UTC
Важко сказати, як воно буде! З одного боку час у нас ще є (до літа), а з іншого - кількість помилок і злочинів переважає усі граничні норми. ((( Я ще можу зрозуміти, коли наші усі позичені позики спрямували на перекредитацію боргів, але не розумію, куди можна було за 9 місяців спустити 70% золотовалютних резервів, і отримати "х...й" у реформах і "нуль" у високоточних і сучасних засобах озброєння? Бо ремонтувати власне залізо у вигляді БТР, танків і артилерії - можна і за гривні...

Reply

vityok February 2 2015, 11:57:37 UTC
Я думаю, що час у нас іще є, і все ще попереду.

А, так, стосовно переможних відео від терористів - тут у них варто повчитись, насправді, бо психологічні операції вони ведуть набагато краще за власне військові.

Коли вже зовсім припирає, вони залюбки видають власну знищену техніку за розбиті блок-пости укропів, тощо. А навіть зазнавши болючої поразки, видають її за перемогу.

Найяскравіше це проявилось в боях за ДАП - скільки вони людей пустили на м'ясо, аби лише відзняти черговий переможний репортаж з-за периметру з радісними криками про чергове взяття аеропорту?

В інформаційно-пропагандистському плані у нас найбільший програш.

Reply

vivagor February 2 2015, 12:01:29 UTC
Мені плювати на ідеологічні мульки ворога, мене дратує коли наші брешуть. Як би важко не було - кажіть правду, бо завтра довіри не залишиться зовсім. А це - шлях до поразки.

Reply

vityok February 2 2015, 12:38:52 UTC
Ну то таке. Все одно, я більш-менш дивлюсь російське ТБ та роліки російських терористів. І мушу визнати, що те, як вони промивають мізки, так ніхто не вміє. Настільки нахабна брехня, і так часто повторювана, що можна навіть в неї повірити.

Reply

vivagor February 2 2015, 12:43:47 UTC
Саме тому я її і не дивлюся. І тактика нами вибрана правильна. Але ми не витримаємо довго, а резервів - не буде, бо країна не перейшла на воєнні рейки, і влада гальмує реформи. Постійна оборона - рано чи пізно приводить до поразки. Тобто, треба готувати війська: розгортати БТГ до рівня бригад і озброювати їх сучасним озброєнням, а де воно? Коротше, у мене багато претензій до тилових щурів. Саме тому і дратує брехня. Бо вона - заколисує, у той час як стан справ - дуже серйозний.

Reply

smijana February 2 2015, 18:44:45 UTC
"Я вчера услышал диалог комбрига с комбатом, который нужно слышать всем ( ... )

Reply

vivagor February 2 2015, 18:48:26 UTC
Знаєш що на мене діє? Нахабне ігнорування СБУ наших сигналів і фактів підривної діяльності ворожих агентів. Хто тому Порошенку винуватий, що він не може навести лад в столиці країні, яка воює? А тепер уяви, що робиться у нас! Мені не треба слова, я бачу справи.

Reply

smijana February 2 2015, 20:44:51 UTC
півкраїни потребує заміни..
Уяви якби ти став мером Артемівська. Ти би знайшов достатньо людей щоб всіх одразу замінити на тих місцях, на яких приховані чи явні вороги?.. щоб вони могли і вміли, і хотіли ту роботу робити але були при цьому як то кажуть про-українськими?..
Або так: ти бачиш на кого з ваших можна замінити тих ворогів?.

Не Порошенко має все сам один робити, а ще є 300 людей з неменшими ніж у нього повноваженнями: народні депутати. Ярош, Білецький, Семенченко, Береза і інші. Спробуй до них звернутися, якщо СБУ не реагує.. у них є теж великі повноваження, права подавати запити і все інше. Чому всі чекають що всюди має прийти саме Порошенко і "навести порядок"?

Reply

vivagor February 2 2015, 20:51:21 UTC
Запросто.
Призначити довірених людей на ключові (або всі - залежно від масштабу) посади і вимагати конкретного результату від них. А вони у свою чергу - підбирають свої команди. Нема початкового результату, нема зрушень, нема навіть натяку на просування - міняй людей, як в анекдоті про бордель і зміну блядей.
Насправді, усе дуже просто. Балачки про труднощі - лаштувки, за якими ховають власні неробство, нездатність, небажання, афери. Саме тому і починається брехня!
Порошенко мусив начати зміни з судової реформи. Хоча, про що я говорю, він навіть бізнес свій не продав - а я не довіряю людям, які не дотримують своє слово. Це - пустомелі.

Reply

smijana February 3 2015, 19:41:14 UTC
Бізнес він продав - бо віддав права на бізнес торговому дому Ротшільдів, який зараз підшуковує яка би компанія що володіє мільярдами, купила б такий бізнес в Україні (в якій триває війна). До речі, в Україні продати бізнес можна було б тільки Ахметову напевне - бо більше ні в кого стільки грошей би не знайшлося щоб викупити стільки заводів і потужностей. Тому підшуковують закордонного покупця ( ... )

Reply

vivagor February 4 2015, 05:23:50 UTC
1. А от якраз продажа його активів в Україні - мене не турбує. Це навпаки - поганий сигнал, який означає що гаплик будь-якому бізнесу в Україні. Головна претензія до нього - підтримка російської економіки. І не стільки кондитерки, скільки автопрома.
2. Точно - Ротшильдам? А може Мррганам? Можна інформацію щодо передачі бізнес-активів Порошенко - Ротшильдам? Тільки будь-ласка, не на блог його піарників, а на серйозне бізнес-медіа?

Reply

smijana February 4 2015, 22:47:18 UTC
1. та я взагалі якщо чесно не розумію що поганого в тому що гроші з Росії перетікають в Україну.. ну продає він їм цукерки, а гроші забирає в Україну - це погано ( ... )

Reply

vivagor February 5 2015, 06:47:46 UTC
1. Гроші перетікають не в Україну. Вони залишаються в РФ (зарплата робітникам, податки усіх рівнів, модернізація виробництва, тощо). В Україну тече тільки те, що тече у кишеню Порошенка - чисмтий прибуток власника. Це так важко зрозуміти?
2. В ідеалі обладнання треба вивести, рецептуру - знищити, а робітників - скоротити, щоб вони лягли тягарем безробіття на тамтешню економіку.
3. Плювати мені на його бізнес. Особливо в інших країнах. Де-факто він виявився: а) брехуном, б) спонсором ворога. Решта - особисті вподобання або неприязнь.
4. Нехай вони взагалі втратять технологію! Навіщо допомагати ворогу піднімати якість?! Хай проваляться у кам'яний вік...
5. Цікаве формулювання: "підібрав компані для підготовки та організації продажу активів". А, власне, продаж так і не відбувся. Довго щось організовуються! Коротше, згодували людям мульку. Нічого він не продав, до сих пір. (((
4.

Reply


Leave a comment

Up