15.12.2014

Dec 15, 2014 22:30

    Цікавий був день!
    Сьогодні виготовлений перший глушник на АКС під 5.45, який, щоправда, поки не пройшов випробування - дефіцит у нас на такий калібр, тут здебільшого з 7.62 ходять... Другий примірник ще в роботі, але поки немає результатів тесту по сигнальному зразку, доводити остаточно немає сенсу - раптом доведеться вносити зміни в конструкцію.

  Здав усі свої хвости по роботі. Чекаю нову порцію. Але раніше, ніж у середу не дочекаюся... Як виявилося, польовий матеріал по Тарасівській сільраді ще не сканувався.
  Так само повний швах з грошима. Сьогодні бухгалтерія сповістила, що виконавча служба, яка арештувала рахунки нашого підприємства, зробила помилки у банківських документах і тепер доведеться усе робити наново. Питання: коли ми тепер отримаємо гроші, які третій місяць лежать під арештом - навіть лячно задавати. За моїми підрахунками, мені там тисячі півтори буде, але навіть ці копійки у порівнянні із загальною сумою заборгованності, я не можу отримати...
  На чергових зборах нашої організації обговорювали низку питань, серед яких найголовніше - висування своїх кандидатів у владу на місцевому рівні. Збори перервала поява у нашій штаб-квартирі кількох відомих особистостей: голови антикорупційного бюро України - пана Єгора Соболєва, секретаря цього бюро, а за сумісництвом і генерального директора медіахолдінга ZIK - Дмитра Добродомова, одного з найвідоміших сотників Майдану - Володимира Парасюка і комбата «Донбасу» Семена Семенченка. Новоприбулі провели короткий семінар, оголосили цікаву пропозицію щодо шляху до влади, відповіли на наші питання і, отримавши від нас інформацію, щодо маршрутів контрабанди і складування вугілля з ДНР, проти ночі рушили займатися справами. І якщо контакти Семенченка у нас вже були, то решта свої координати залишила для зв’язку. Сподіваюся, не даремно.

АТО, волонтерство, війна, Донбас

Previous post Next post
Up