8.06.2014

Jun 08, 2014 07:27

    Добову дозу кофеїну зменшив до трьок філіжанок. Це - максимум. Зазвичай, обхожуся двома. Але зовсім відмовитися не можу. Першу порцію вживаю рано-вранці, щоб прийти до тяму. Далі - вже смакую. Планку якості завжди піднімаю. Якщо переходжу на більш високий рівень продукту, назад не повертаюся - гидую. Вже не йде... Без кави я швидко втомлююся, часто рано засинаю і майже не отримую натхнення. Свою залежність визнаю. Але вживати заходів не намагаюся - мені подобається.
    Для когось автівка - тільки іграшка. Елемент розкошу, статусна річ, ознака місця у суспільстві. А комусь - потреба. Яка, тим не менше, є додатковим джерелом витрат, зайвим фактором ризику і одним з пунктів зі скорочення часу на себе і родину. Золоту середину відшукали колекціонери авто.

    Філософські роздуми проти ночі перервала низка повідомлень воєнного характеру. Місцеві бойовики ДНР вирішили погратися у крутих хлопців, для чого поїхали захоплювати командира місцевої бази зберігання танків - просто біля будинку, де той мешкав. Пан Володимир Чобіток зреагував оперативно - на місце події виїхала група з 3-го кіровоградського полку спецназу ЗСУ, підрозділ якого базується у нас, охороняючи важливі об’єкти. Як наслідок, наші воякі хваьцко покрошили нападників, без втрат зі свого боку. Але був поранений начальник танкової бази, через якого усе і почалося.
    Тяжкопораненного Чобітка вивезли за місто та евакуювали ґвинтокрилом. Під час нападу на нього було вбито 3-х днр-івських бойовиків. Згодом ще 9-х вбили на півночі міста в районі Ступок, біля траси Харків-Ростов. І знову - з нашого боку вбитих нема. Причому знищили у тому числі і двох керівників колорадських мерзотників в Артемівську - Велеса і Смерша. Перший - оголосив себе «комендантом міста» і охоче роздавав ЗМІ інтерв'ю, у яких попри свою вищу освіту повсякчас кульгав на «ДоМбас». Не надто допомогли їм гучні прізвиська. Собакам - собача смерть. За деякою інформацією, в Артемівськ стягуються бойовики з інших міст, але підтвердження поки що немає. Як і підтвердження, що в місто йде Нац. Гвардія. Ну то день сьогоднішній покаже... Хочеться вірити, що у зв’язку з просуванням українських військ з боку міста Красний Лиман, спецназ 3-го полку почав активні дії із захоплення плацдарму.

окупація, війна, Україна, ДНР, Донбас

Previous post Next post
Up