Наша мила Ната

Mar 25, 2024 19:26


Яка ж вона мила і сором'язлива  наша Ната. Замість того, щоб гнати з Польщі геть посла, що демонстративно зневажає владу країни, в якій він ніби-то працює, вона, як закохана панянка, збирається вартувати під стінами російського посольства у Варшаві, щоб ніби випадково передати пану послу любовного листа ноту і палкі запевнення, що вона і надалі не збиватиме  російські ракети і літаки над своєю територією, бо впевнена, що Росія шляхетна країна і нічого поганого милій Наті не заподіє.

Російський посол Сергій Андрєєв демонстративно не з’явився до Міністерства закордонних справ Польщі, куди його викликали через порушення російською ракетою польського повітряного простору.

Про це заявив заступник міністра закордонних справ Польщі, повідомляє Sky News.  Дипломат зазначив, що послу мали вручили ноту з приводу порушення повітряного простору країни. Проте Андрєєв, якого сповістили про необхідність з’явитися до МЗС, демонстративно цю вимогу проігнорував. Тому в міністерстві зазначили, що передадуть ноту в інший спосіб.

======

Як відомо польські ППС не стали збивати російську ракету, бо «знали», що вона летить не до них . А я знаю старий одеський анекдот, в якому перекупка з Привозу втратила всю денну виручку, бо була впевнена, що той симпатичний чоловік поліз їй за пазуху виключно «з добрими намірами.»

Война

Previous post Next post
Up