Oih, koskenlaskijaa! Eipä ole ikinä tullut mieleen laittaa juustoa makaronilaatikkoon. Tai ainakaan valmistusvaiheessa. Joskus syödessä laitan sekaan aurajuustoa.
Täytyy kokeilla tätä ohjetta joskus, kuulostaa herkulliselta. :)
Juusto tekee siitä mukavan mehevää, makaronilaatikollahan on joskus taipumus olla vähän kuivahkoa. Joskus korvaan juuston purkillisella tomaattimurskaa, joka ajaa saman asian. Toisaalta, tykkään muutenkin tunkea juustoa/aurajuustoa vähän joka ruokaan :).
Missä vaiheessa se lihaliemikuutio tulee? Tein kerran faijalla makaronilaatikkoa ja faija tuli sisään kun olin tekemässä munamaitoa ja heitti et, "Mikset sä laita tohon lihaliemikuutiota?". Olin ihan et "o_0 Emmä yleensä laita..".
Olen itsekin laittanut makaronilaatikkoon viherpippurikoskenlaskijaa. Se on ihanaa, lempimakuni jota ei joka kaupassa jostakin syystä myydä (viherpippurikoskenlaskija siis).
Se on ehkä sen verran vähemmän kysytty maku, ettei sitä joka kauppaan edes tilata. Minulla on onneksi Prisma lähikauppana, joten siellä on ihan mukavat valikoimat eri tuotteissa :).
Comments 7
Täytyy kokeilla tätä ohjetta joskus, kuulostaa herkulliselta. :)
Reply
Reply
Joskus tein makaronilaatikkoa soijarouheesta, mut ei (tietenkään) ollut läheskään yhtä hyvää kuin lihasta tehty. Pitää testata sitäkin juuston kanssa.
Reply
Reply
Reply
t. Omppu
Reply
Reply
Leave a comment