(Untitled)

Mar 18, 2007 02:16

Kun tuli kerran heitettyä resepti Risingiin, niin laitetaan se tännekin. Eli ( Makaroonilaatikko niin kuin minä sen teen )

recipes, food, finnish

Leave a comment

Comments 7

tabby_stardust March 18 2007, 09:08:16 UTC
Oih, koskenlaskijaa! Eipä ole ikinä tullut mieleen laittaa juustoa makaronilaatikkoon. Tai ainakaan valmistusvaiheessa. Joskus syödessä laitan sekaan aurajuustoa.

Täytyy kokeilla tätä ohjetta joskus, kuulostaa herkulliselta. :)

Reply

vierran45 March 18 2007, 10:18:28 UTC
Juusto tekee siitä mukavan mehevää, makaronilaatikollahan on joskus taipumus olla vähän kuivahkoa. Joskus korvaan juuston purkillisella tomaattimurskaa, joka ajaa saman asian. Toisaalta, tykkään muutenkin tunkea juustoa/aurajuustoa vähän joka ruokaan :).

Reply

tabby_stardust March 18 2007, 10:57:26 UTC
Juusto on yksi maailman parhaista keksinnöistä. :D

Joskus tein makaronilaatikkoa soijarouheesta, mut ei (tietenkään) ollut läheskään yhtä hyvää kuin lihasta tehty. Pitää testata sitäkin juuston kanssa.

Reply


fivil March 18 2007, 12:11:14 UTC
Missä vaiheessa se lihaliemikuutio tulee? Tein kerran faijalla makaronilaatikkoa ja faija tuli sisään kun olin tekemässä munamaitoa ja heitti et, "Mikset sä laita tohon lihaliemikuutiota?". Olin ihan et "o_0 Emmä yleensä laita..".

Reply

vierran45 March 18 2007, 15:42:27 UTC
Minä murustan sen aika usein jauhelihan sekaan sitä paistaessani ihan loppuvaiheessa, jotta se kerkiää sulaa sekaan, muttei kuitenkaan paistu liikaa.

Reply

fivil March 19 2007, 11:44:52 UTC
Olen itsekin laittanut makaronilaatikkoon viherpippurikoskenlaskijaa. Se on ihanaa, lempimakuni jota ei joka kaupassa jostakin syystä myydä (viherpippurikoskenlaskija siis).

t. Omppu

Reply

vierran45 March 19 2007, 12:11:03 UTC
Se on ehkä sen verran vähemmän kysytty maku, ettei sitä joka kauppaan edes tilata. Minulla on onneksi Prisma lähikauppana, joten siellä on ihan mukavat valikoimat eri tuotteissa :).

Reply


Leave a comment

Up