(no subject)

Mar 18, 2007 02:16

Kun tuli kerran heitettyä resepti Risingiin, niin laitetaan se tännekin. Eli Makaroonilaatikko niin kuin minä sen teen:

Ota
400 g jauhelihaa
1 iso tai 2 pientä sipulia
paprikamaustetta
valkosipulia
rouhittua mustapippuria
yksi lihaliemikuutio/valkosipuli-yrttikuutio

Ruskista jauheliha, lisää sipuli ja mausteet ja paista kunnes sipuli on pehmentynyt. Heitä uunivuokaan.

Lisää sopivasti jotain makarooninsukuista tuotetta (esim. 400 g makaroonia, penneä, fusillia, ym.) kypsäksi keitettynä ja sekoita keskenään.

Murusta sekaan paketti maustettua Koskenlaskijaa (voimakas, paprika, viherpippuri, tms.).

Lisää pussillinen pakastevihanneksia oman maun mukaan (herne-maissi-porkkana, pakastekasvikset, tms.).

Sekoita kaikki hyvin keskenään.

Lisää muna-maito:
3 munaa
n. 0,5 l maitoa (puolen litran purkki sinistä maitoa on tähän tarkoitukseen oikein hyvää)
jotain yrttimaustetta (basilika, oregano, pizzamauste ym.) maun mukaan

Paista uunisssa n. 175 asteessa n. 30-45 minuuttia tai kunnes päällinen näyttää hiukan ruskistuneelta ja muna-maito on tarpeeksi jähmettynyt.

recipes, food, finnish

Previous post Next post
Up