Пасивний майдан, чи активні «майданчики»

Jan 09, 2014 20:43

Майдан уже використав весь свій ресурс для активних дій, тому, я думаю, що тримати людей на майдані більше немає сенсу. Більше того, усім партіям потрібно розробити план дій, і перейти на локальний рівень.

Моя думка, така, що якщо розроблять план дій, то можна буде спокійно їхати до своїм містам, і там проводити велику агітаційну роботу проти партії регіонів.
Але є ще одне питання. Яке для мене залишається загадкою, що пропонує опозиція натомість партії регіонів? Нових людей у них немає, хіба що ДемАльянс, але це відносно молода політична сила, решта політичних сил вже працювали у ВРУ і певне також крадуть, хоча я знаю, що в опозиції більше порядних людей ніж у партії регіонів.

Опозиція мала б пропонувати нову систему цінностей, яка змінить стан речей у суспільстві, але натомість вона пропонує банальну зміну людей, одних на інших, і це не влаштовує багатьох підприємців, і активних людей, бо всі розуміють, що такий варіант розвитку подій, ще ні до чого доброго не приводив(згадайте Помаранчеву революцію!)
Замість Майдану опозиція мала б вимагати не зміну людей, бо якби це дуже зручно перед виборами, нам потрібні нові люди, такі як ми! Опозиція має вимагати зміну системи, яка зараз діє, і це мають бути гасла кардинального іншого характеру: «ні корупції», «подолаємо бідність», «створимо конкурентну промисловість», «нові робочі місця», «європейські стандарти роботи»!

Саме такими я бачу гасла нового майдану, відредагованого,соціального таким, що стояв би за зміну самої системи функціонування цінностей, а не за зміну облич у ВРУ, або їх розміщенні у залі.
Також, я думаю, що вже потрібно переходити на агітацію на місцях, проводити зустрічі з людьми, розказувати куди ми йдемо і що ми хочемо побудувати, оскільки так в Києві всі знають що таке майдан, а від’їдьте на 150-200 км в якесь село там навіть не скажуть хто за який майдан стоїть і через що це все почалося!
Тому опозиції потрібно завершувати піар дешевих акцій, і починати працювати правильно, і писати правильні гасла!

цінності, влада, євромайдан, опозиція

Previous post Next post
Up