Холодний кип’яток

Sep 16, 2013 21:41

В суботу бачив частину ефіру програми "Шустер Live", де наш прем’єр-міністр Микола Янович Азаров зробив заяву з приводу торгівельної війни з РФ, наче її взагалі не було, і від цього я мало з стільця не упав, оскільки, я особисто переглядав відео з ютубу, де були довжелезні колони з українськими товарами на кордонах з РФ.

image Click to view

Азаров також зазначив, що мав з цього приводу розмову з Медведєвим, і після цього він вирішив поділитися з народом своїми думками.
Він також пояснив, що Росія в особі свого президента Володимира Путіна заяв про обмеження поставок українських товарів у Росію ніде не робила.
"Так, висловлювалися такі точки зору різними офіційними особами Москви та російського керівництва. Але ми вважаємо, що це емоційні висловлювання. Вони не підтверджені практичними діями", - зазначив Азаров.
Він уточнив, що практичні дії в даному випадку - це припинення конкретних угод про взаємну торгівлю.
"Поки жодне з положень про взаємній торгівлі не призупинено. І ми розраховуємо, що цього і не буде", - заявив прем'єр.
Давайте аналізувати логіку Азарова(якщо це так можна назвати).
По-перше, фраза «Росія в особі свого президента Володимира Путіна заяв про обмеження поставок українських товарів у Росію ніде не робила», виходить з логіки Азарова, що якщо «нельзя но очень хочется, то можна» тобто, якщо РФ не хоче про це об’являти, але дуже хоче то можна. В принципі вона так і зробила! Якщо слідувати логіці Азарова, то достатньо просто зупинити товари з Європи в Україну, і на претензії ЄС відповісти: «а ми цього офіційно не оголошували».

По-друге, фраза «емоційні висловлювання. Вони не підтверджені практичними діями». Тут Азаров по-моєму переплюнув всі новини разом узяті, оскільки, про це розповідали всі телеканали, що наші вантажівки стоять, що «Roshen» скорочує працівників… Тут як на мене відверта брехня від Азарова!

По-третє, фраза «практичні дії в даному випадку - це припинення конкретних угод про взаємну торгівлю», Україну і Росії пов’язують угоди СНД, і розірвати їх не так просто, і кому як не Азарову це відомо! РФ ніколи не піде на такий радикальний крок, оскільки це б означало повний розрив усіх торгівельних відносин між нашими країнами.

Як на мене, то зараз Україна це як магніт, у нас є 2 полюси, які взаємопритягуються, але не достатньо сильно щоб функціонувати один від одного. Тимчасово то один то інший полюс опиняється зверху, але повної переваги не отримує. Тому, Україна і розривається між полюсами, і ніяк не може досягти балансу.

заганжованість, Війна, брехня, Азаров

Previous post Next post
Up