(Untitled)

Aug 23, 2011 13:58

Завтра свято, хочеться в честь цього щось смачненьке приготувати з м"яса. Але що... А ну підкиньте якісь ідеї.
А на випадок коли не вдасться, то підкажіть де в Києві готують смачний шашлик, або трохи за Києвом ( до 20км). І щоб ціни не захмарні

їжа

Leave a comment

Comments 75

turdusbird August 23 2011, 11:03:49 UTC
Картоплю вариш в мундирі, чистиш, нарізаєш на четвертинки...на тарілочку. Олію змішуєш з перцем, корандром. Чистиш цибулю, вмочуєш в олію, картоплю на вилку і хряцаєш..)))

Reply

kozavsarafani August 23 2011, 11:09:08 UTC
перепрошую, а мнєсо де?

Reply

turdusbird August 23 2011, 11:19:03 UTC
..а мнєсо в холодильнику ))))

Reply

kozavsarafani August 23 2011, 11:21:07 UTC
ну то файно, а то я вже думала вегетаріанці :)))

Reply


kozavsarafani August 23 2011, 11:08:32 UTC
ні разу не святкове, але це мій безпрограшний варіант. беру великий кусок м"яса як на відбивні - солю-перчу багато, ставлю промаринуватись і в рукав для запікання 40-50 хв і воно готове. мінімум зусиль, максимум м"яса :)

Reply

veselamuza August 23 2011, 11:29:03 UTC
А як його їсти, з чим?

Reply

kozavsarafani August 23 2011, 12:16:38 UTC
як гарячу страву з гарніром (картопля, рис, макарони) так як і холодку - до салату, на канапки і т.д.

Reply

veselamuza February 3 2012, 09:54:49 UTC
А з в чому маринувати м"ясо?

Reply


13medusa August 23 2011, 11:38:34 UTC
Це у нас щоденне. Купуєм мсяо. Це найважніша часть, бо дуже смачне мсяо- дві тоооненькі вирізки у свині з спини. У нас вони називаються "вирізка делікатесна". Вони такі делікатесні, що обходяться без гамсеління по ним молотком(це для відбивних). Далі я беру ємність, схожу на дитяче відерце, закидаю туди порізану вирізку, засипаю приправу і мішаю, мішаю! Цибуля- за смаком. У мене діти неочінь, то я утримуюсь. Потім заливаю то все якимось молочним продуктом(сметана, кефір напр.) і ставлю в холодильник.
Це була основа. Тепер можна і на шашлик і на відбивні і на мнясо, притрушене сиром івдуховку- смак сподобаєцця, гарантія.

Reply

veselamuza August 23 2011, 11:42:09 UTC
О, в мене мама теж в кефірі маринує- таке м"яке виходить. А сир не згоряє в духовці? І скільки часу пекти?

Reply

Маринад njuta_magic August 23 2011, 11:49:17 UTC
В мене знайомий колись ківі маринував теж непогане мясо виходило

Reply

Re: Маринад veselamuza August 23 2011, 11:54:24 UTC
Напевно дорожезне. Я навіть страуса ще не пробувала.

Reply


njuta_magic August 23 2011, 11:40:22 UTC
Так піст же;)

Reply

veselamuza August 23 2011, 11:42:47 UTC
На свято пости ж відміняються :)))

Reply

njuta_magic August 23 2011, 11:47:18 UTC
;) кому як;)

Reply

veselamuza August 23 2011, 11:52:48 UTC
Ксьондзам то точно )))

Reply


felisneo August 23 2011, 12:03:59 UTC
кусок свинячої вирізки - помити натерти спеціями, посолити нашпигувати часником і перцем горошком(сьогодні ввечері) Завтра запекти в духовці))

м'ясо в любому вигляді смачне, аби не пересолене:)

Reply

veselamuza August 23 2011, 12:09:23 UTC
воно тоді вийде одним шматком, не буде засухе? І взагалі як його подавати, з чим?

Reply

felisneo August 23 2011, 12:20:28 UTC
Одним куском, потім вже готове ріжеш... Сухе не буде, якщо його не перетримати в духовці... можна ще в рукаві запікати, але я не люблю таке:) хоч воно і зручно - духовка чиста...
салат якийсь зробити можна і рис, чи картопля на гарнір:))

Reply

veselamuza August 23 2011, 12:36:25 UTC
А скільки часу пекти і при якій температурі?

Reply


Leave a comment

Up