(Untitled)

Aug 23, 2011 13:58

Завтра свято, хочеться в честь цього щось смачненьке приготувати з м"яса. Але що... А ну підкиньте якісь ідеї.
А на випадок коли не вдасться, то підкажіть де в Києві готують смачний шашлик, або трохи за Києвом ( до 20км). І щоб ціни не захмарні

їжа

Leave a comment

13medusa August 23 2011, 11:38:34 UTC
Це у нас щоденне. Купуєм мсяо. Це найважніша часть, бо дуже смачне мсяо- дві тоооненькі вирізки у свині з спини. У нас вони називаються "вирізка делікатесна". Вони такі делікатесні, що обходяться без гамсеління по ним молотком(це для відбивних). Далі я беру ємність, схожу на дитяче відерце, закидаю туди порізану вирізку, засипаю приправу і мішаю, мішаю! Цибуля- за смаком. У мене діти неочінь, то я утримуюсь. Потім заливаю то все якимось молочним продуктом(сметана, кефір напр.) і ставлю в холодильник.
Це була основа. Тепер можна і на шашлик і на відбивні і на мнясо, притрушене сиром івдуховку- смак сподобаєцця, гарантія.

Reply

veselamuza August 23 2011, 11:42:09 UTC
О, в мене мама теж в кефірі маринує- таке м"яке виходить. А сир не згоряє в духовці? І скільки часу пекти?

Reply

Маринад njuta_magic August 23 2011, 11:49:17 UTC
В мене знайомий колись ківі маринував теж непогане мясо виходило

Reply

Re: Маринад veselamuza August 23 2011, 11:54:24 UTC
Напевно дорожезне. Я навіть страуса ще не пробувала.

Reply

Re: Маринад njuta_magic August 23 2011, 12:05:39 UTC
Я про фрукт а не про пташку%-))) ну замість кефіру там..
А ще головне щоб була людина яка добре смажить шашлик;)

Reply

Re: Маринад veselamuza August 23 2011, 12:11:18 UTC
Ааа, про такий маринад ще не чула, напевно цікаво виходить. А шашлик нема де смажити, хіба на балконі )))

Reply

Re: Маринад njuta_magic August 23 2011, 12:15:43 UTC
А я якраз недавно ще і по тб такий варіант почула;) можна в рукаві для замикання робити воно ніжне виходить у власному соку а мариноване ще пікантніше

Reply

Re: Маринад veselamuza August 23 2011, 12:35:17 UTC
Точно, можна в рукаві з картоплею спекти - не дуже аж святково, але смачно :)))

Reply

Re: Маринад njuta_magic August 23 2011, 12:56:33 UTC
Свято це настрій як на мене а не те що на столі

Reply

Re: Маринад veselamuza August 23 2011, 12:59:02 UTC
Це саме собою, в першу чергу :)

Reply

Re: Маринад shalena_konjaka August 24 2011, 07:18:23 UTC
З ківі варто маринувати тільки жорстке м’ясо, бо як написали нижче, в ньому містяться речовини, які розщеплюють білок і залишвши на ніч в такому, скажімо, курячу грудку, на ранок ви застанете рідку біомасу.

Reply

Re: Маринад njuta_magic August 24 2011, 07:35:14 UTC
Можливо;) але мені тоді свинина смачна була;)

Reply

Re: Маринад jarkokozak August 23 2011, 13:54:28 UTC
Не робіть дурниць.
Ківі містить фермент актидин, що розкладає білки.
Для чого це вам, якщо ви купили нормальний кусок м'яса?

Reply

Мнясо njuta_magic August 23 2011, 14:04:52 UTC
А я зараз мнясо не їм;) піст знаєте лі;)
а так будемо знати

Reply

jarkokozak August 23 2011, 13:56:14 UTC
Описана вище "вирізка делікатесна" виходить м'якою, навіть якщо її просто обсмажити на пательні 5-10 хв.
Сіль, перець, цибуля.
А кефір тут зайвий.

Reply


Leave a comment

Up