Aug 23, 2011 13:58
Завтра свято, хочеться в честь цього щось смачненьке приготувати з м"яса. Але що... А ну підкиньте якісь ідеї.
А на випадок коли не вдасться, то підкажіть де в Києві готують смачний шашлик, або трохи за Києвом ( до 20км). І щоб ціни не захмарні
їжа
Leave a comment
Це була основа. Тепер можна і на шашлик і на відбивні і на мнясо, притрушене сиром івдуховку- смак сподобаєцця, гарантія.
Reply
Reply
Reply
Reply
А ще головне щоб була людина яка добре смажить шашлик;)
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Reply
Ківі містить фермент актидин, що розкладає білки.
Для чого це вам, якщо ви купили нормальний кусок м'яса?
Reply
а так будемо знати
Reply
Сіль, перець, цибуля.
А кефір тут зайвий.
Reply
Leave a comment