Мир та його замок

Feb 05, 2018 20:00

Чесно відмотавши пішки кількадесят кілометрів за перші три з половиною дні в Білорусі і стоптавши ноги в криваві мозолі, я дозволив собі один день з організованою екскурсією у два найвідоміші її замки - так щоб нас ледачих підвозили автобусом скрізь аж під ворота, готували комплексними обідами і підтирали шмарклі. Тим більше, з громадським ( Read more... )

Білорусь, храми, музеї, замки

Leave a comment

Comments 3

vmccaskey February 5 2018, 20:14:43 UTC
Це дійсно перлина. Brick gothic стиль, характерний для північної Європи, де натуральні запаси каменю невеликі, тож як будівельний матеріал розповсюджена була цегла. Це, може найбільш південна точка, де зустрічаються такі характерні будівлі.

Reply


micklecat February 6 2018, 09:32:51 UTC
Був там, теж привіз купу знімків. Вразили портрети Радзівілів, зібрав їх колекцію, почитав усе, що писалося під кожним портретом. Їх спотворені генетикою обличчя - це ті, хто і понині править світом з тіні. На цю тему можна довго розмовляти.

Reply

v1snyk February 6 2018, 10:43:01 UTC
Я персоналіями не дуже цікавлюсь, більше архітектурою, то послухав і забув. Хоча історії власників замку вони цікаво подають, не люблю такі екскурсії, але нудно не було.

Reply


Leave a comment

Up