Санна траса, м.Кременець

Jun 01, 2018 12:32

Наприкінці квітня на запрошення АНБ я побувала в організованому відділом туризму Тернопільської ОДА та туроператором Оксамит блогтуре по Тернопіллю.


Поїздка видалася дуже насиченою! Чого я, чесно кажучи зовсім не очікувала, і хоча ми з сім'єю намагаємося побiльше подорожувати Украiною і впiзнавати свою країну, на жаль я зовсiм нічого не знала про Тернопілле. Виявляється, цей край здатний задовольнити туриста на будь-який смак.
Наприклад, любiтелям активного відпочинку варто відвідати місце про яке я зараз розповім.



Одним з найцікавіших місць мiста Кременець е санна траса, яка була побудована майже сто років тому. Колись це була олімпійська база, але зараз її стан залишає бажати кращого.


Будемо сподіватися що гроші на ремонт і підтримання життєдіяльності траси ще знайдуться. Однак прямо зараз, стараннями небайдужих людей, особисто директора Кременецької обласної ДЮСШ «Колос» Анатолія Сергійовича Малищика траса підтримується в робочому стані.


автор фото carabaas
Сьогодні у Кременецькій санній школі навчаються около 90 учнів вiком від 9-ти років. Тренування тут проходять з квітня по жовтень. Тому, країна ще має шанс виростити майбутніх призерів у цьому виді спорту.


Звичайно, ми не упустили своеi можливості відчути себе (хоч не надовго) спортсменами санного спорту і з задоволенням прокотилися на санчатах. Всього на трасі 15 крутих віражів (
загальна тривалість траси близько кілометра), але ми (звичайно ж) каталися у самому низу траси. Однак, особисто менi, цього цілком вистачило для того щоб отримати свою порцію адреналіну і яскравих вражень)




коротеньке відео з місця подій

image Click to view


Якщо будете на Тернопіллі - дуже рекомендую!

Кременець, Тернопілля

Previous post Next post
Up